Familien Weber | Miniserie del 2 af 5

DEL 2 – Familie, kollegaer og dårlig samvittighed –

I sidste uge mødte vi for første gang Familien Weber. Siden da er der sket meget. Victoria er højgravid og kan føde når som helst!

Victorias graviditet har været præget af en del smerter i ryggen! Men maven er da også stor se lige!

Victoria føler Charlie tager afstand til hende. Hun er bekymret for, om Charlie ikke er klar til at blive far. Han snakker konstant i mobil med hans kollegaer. Som om han ikke arbejdede nok…

En tur i spaen og åh nej! Fødslen går i gang, og Victoria haster mod sygehuset. Hun når lige at ringe til Charlie, som kommer så hurtigt han kan.

Madison kommer til verden, og Victoria og Charlie har aldrig følt sig så lykkelige i hele deres liv. Eller Victoria tror selvfølgelig, at Charlie har det på samme måde. Han hygger sig i hvert fald med Madison ;-)

 Børneværelset er indrettet til den nye charmetrold.

Hverdagen er igen tilbage. Victoria går der hjemme og pusler omkring. Hun har flere gange prøvet at lokke Charlie til at tage en tur ud i det blå, men det er endnu ikke lykkedes. Desuden har Charlie forandret sig. Victoria har bemærket, at Charlie altid får senere fri end normalt, men Charlie er en vigtig person på arbejdspladsen, så de har vel bare behov for ham? Det mærkelige er bare, Charlie er i strålende humør når han kommer hjem trods en lang arbejdsdag. Men Charlie bliver ellers normalt hurtig gnaven. Victoria ved ikke hvad hun gør forkert og er fortvivlet.

 

Victoria glemmer alle sine bekymringer, da Charlie en dag kommer hjem. Han er i godt humør og romantikken spirer igen … en tur i brusebadet hvad ellers … :-)

Charlie imponerer virkelig Victoria (Jep det er Victoria, hendes hår er blot vokset, og hun har farvet det lyst, hun er jo stylist!). Nu kan hun kende den Charlie hun er forelsket i … men af en eller anden grund virker alt dette så pludseligt. Faktisk ligner Charlie en, der har dårlig samvittighed. Det burde han også. Han arbejder alt for hårdt. Stakkels Charlie!

Dårligt tegn. Victoria er gravid! Charlie virker anspændt. Glæder han sig så meget? Victoria føler hun og Charlie er godt på vej med at skabe deres drømmefamilie.

 Samtidig fylder Madison år. Nu skal hun i gang med at lære at gå, tale og gå på potte. Hvor Victoria dog glæder sig!

 

Næste gang… Victoria glæder sig til at blive mor, men nu har hun og Charlie også travlt med at lære Madison en masse ting. Victoria undrer sig over Charlies adfærd og føler noget er galt. Charlie er blevet mere kendt og han møder pludselig en anden køn dame, som også er en kendt stjerne i Twinbrooks. Hvad mon der sker i Familien Weber?

Læs næste afsnit og find ud af det!