Familien Weber | Miniserie del 1 af 5

Familien Weber er en ny familie i kan følge her på Simsleksikon de næste fem uger i en lille kort miniserie. Historien er skrevet af vores trofaste læser Nicoline og vi håber at i vil tage godt i mod den.

Del 1 – Romantik og job –

Familien består af Charlie og Victoria Weber. Kort fortalt er de netop flyttet til byen Twinbrook. De er et klassisk eksempel på to unge, som har mødt hinanden og i det lange løb giftet sig og slået sig ned sammen.

Det lunede godt med pengene fra Charlies stenrige forældre (de fik dem efter Victoria og Charlie flyttede sammen efter deres bryllup), til købet af deres drømmehus.

Victoria er en ung dame med mod på livet

Charlie er en fornuftig ungkarl, men livet skal altid have noget spænding i sig, ifølge Charlie selv.

Hverdagen begynder hurtigt. Victoria er ansat som stylist, mens Charlie har valgt forretningskarrieren. Det går godt for Charlie, faktisk rigtigt godt! Han bliver hurtig en berømthed i byen, som ikke er bange for at låne nogle penge ud til støtte til kampagner. Men fordi Charlie er berømt, er der også konstant paparazzier omkring huset. Victoria er ved at gå ud af sit gode sind, men hun synes Charlie virker glad for opmærksomheden … mærkeligt …

Paparazzi udenfor Victoria og hendes mand Charlies hus.

Victoria er også meget glad for sit job. Hun elsker at møde folk, og hun får nogle gode grin!

Men der går ikke lang tid før Victoria må holde en pause fra jobbet. Hun er blevet gravid:-)!

Charlie er glad, men ellers har han meget travlt med jobbet. Victoria bruger tiden på lidt skitse arbejde.

 

Næste gang… Victoria føler, at alt det stjerne-halløj er ved at gå Charlie til hovedet. Hun føler han er forandret. Er det rigtig eller, er det bare noget, Victoria bilder sig ind?

Vil Charlie blive ved med at komme længere og længere op i sin karriere, som han så inderligt ønsker, og hvordan vil det unge par klare byrden er at blive forældre?

Læs med næste gang, og se om du bliver klogere på nogle af tingene:-)!