Familien Severinsen | The End

Severinsen_72_6

Der er gået nogle måneder siden den forfærdelige ulykke. Erik og Ashley er så småt begyndt på arbejde igen, men deres liv er forandret for altid. Tine er meget påvirket af situationen og har været indelukket og ked af det – forståeligt nok. Mowgli forstår ikke så meget endnu, men fornemmer naturligvis godt at alle er meget kede af det.

Severinsen_72_8

Der er dog sket det at Ashley er blevet gravid og det giver den lille familie et strejf af glæde i en svær tid.

Severinsen_72_7

Ashley og Erik taler meget om tilværelsen og den fremtid de går i møde. Livet i Roaring Heights føles tomt og ensomt nu hvor Theodor og Oliver er væk og de overvejer meget seriøst deres næste træk. De har ikke boet længe i byen, men er det mon på tide at rykke videre alligevel?

De beslutter sig for at se tiden lidt an og lige se hvordan det bliver med en baby i huset igen.

Severinsen_72_9

Det er dog ikke blot én, men hele to babyer der bydes velkommen i familien. Belle og Peter bliver født på en sommerdag på hospitalet i Roaring Heights og efter et par dage får de lov at komme med hjem.

Severinsen_72_11

Mowglis værelse er lavet om til et babyværelse som rummer to babyer og han er flyttet ind i Olivers værelse, som Ashley efter lang tids tøven fik pakket ned.

Severinsen_72_10

Mowgli og Tine har knyttet nære bånd på det seneste og de bruger meget tid sammen når de kommer hjem fra skole. Tvillingernes ankomst har i den grad løftet humøret i familien og endelig kan de begynde at se lyset langt ude i horisonten. Erik og Ashley er begyndt at tro på at de nok skal komme videre en dag.

Severinsen_72_13

En efterårsdag sker der endnu en frygtelig ulykke for familien. Der udbryder en voldsom brand i køkkenet en dag Ashley er alene hjemme med Belle og Peter. De lå og sov ovenpå alle sammen og røgalarmen virkede først for sent. Heldigvis skete der ikke noget alvorligt, men køkkenet blev totalskadet og Ashley tog på stedet en drastisk beslutning. Familien skulle ikke længere bo i dette ulykkesramte hus, de måtte videre!

 

Et år senere i Sunset Valley

severinsen_81_2

Elin og Hank bor fortsat i deres hus i Sunset Valley. I husker vel nok at de fik pigerne Basil og Paprika? Paprika blev født som halvt rumvæsen, hvilket mildest talt har givet nogle interessante udfordringer for den lille familie. Men de tager en dag af gangen og nyder livet.

Severinsen_72_1

Elin er desuden gravid med endnu en lille pige, som de har planer om at døbe Mynte.

severinsen_81_1

Elin og Lily ser fortsat meget til hinanden og hjælper ofte hinanden med børnepasning. De spiser tit sammen og deltager også tit i byens festivaller sammen. Børnene hygger sig godt sammen og Lilys efterhånden store børn nyder at passe på de små.

Severinsen_72_2

Gustav er startet i gymnasiet og han har planer om at læse medicin på universitetet når han er færdig og følge i sin mors fodspor. Han har fået et skelet i julegave og han er allerede godt i gang med at studere anatomi og fysiologi.

Severinsen_72_3

Severinsen_72_5

Lily og Rainer har alle dage været gode til at prioritere familielivet højt og det gør de fortsat. De bruger utrolig meget af deres fritid på at være sammen og selvom børnene er blevet større, så nyder de stadigvæk hinandens selskab.

Severinsen_72_4

 

Et år senere på Isla Paradiso

jørgen68

I Sunlit tides nyder Jørgen og Saleh fortsat tilværelsen. Deres hotel er blevet meget succesfuldt og de har efterhånden flere bryllupper om dagen og kæmpe store selskaber der rejser der til. Salehs blog er blevet et hit og er i høj grad årsag til deres succes. De har planer om at åbne endnu et hotel og deres fremtidsdrøm er at have en hel hotelkæde.

Deres søn Victor er nu halvandet år gammel og han stortrives på øen. Han bliver godt forkælet af de mange hotelgæster og han leger meget i sandet og er allerede en dygtig svømmer. Jørgen og Saleh har ikke umiddelbart planer om flere børn, da de gerne vil dedikere deres tid til forretningen.

 

Et år senere i Sunlit Tides

Severinsen_72_14

Efter branden tog det ikke Ashley mange øjeblikke at ringe efter flyttemændene. Hun kunne ikke klare en uge mere i Roaring Heights, så de endte med at sige deres jobs op, trække børnene ud af skolen og impulskøbe en kæmpe grund i Sunlit Tides. De har brugt det sidste år på at bygge deres drømmehus og har i den grad taget livet op til genovervejelse. Erik lever nu af sine kreative evner og Ashley arbejder kun deltid, dog stadigvæk indenfor forretningsområdet.

Severinsen_72_15

Tine er blevet teenager og er en tro kopi af sin mor for år tilbage. Hun er en stor hjælp når det kommer til at passe tvillingerne Belle og Peter. Eftermiddagene bruger de ofte på den store legeplads de har lavet ude i deres have.

Severinsen_72_19

Severinsen_72_18

Selvom familien selvfølgelig er påvirkede af de store ulykker de har været ramt af indenfor de seneste par år, så er de kommet langt og de ser fremad med positivt sind. Tabet af Oliver betyder at de gør en dyd ud af at nyde så meget tid som overhovedet muligt med de andre fire børn. Tine er mærket for livet af de hændelser der er sket, men Mowgli, Belle og Peter kan forhåbentlig få den fredfyldte barndom som alle børn har fortjent.

Severinsen_72_20

Erik og Ashley føler i hvert fald, at de nu har fundet det sted, hvor de sammen skal blive grå og gamle.

Severinsen_72_17

 

The End

Dette var afslutningen på historien om Familien Severinsen, som i har fulgt gennem adskillige sæsoner. Det første kapitel udkom den 15. april 2012 og dette var afsnit nummer 72 i rækken. Vi håber at i har nydt at læse med. Vi har i hvert fald nydt at læse jeres mange kommentarer og der har været mange af dem som har fået os til at trække på smilebåndet og endda bryde ud i højlydte grin. I er fantastiske <3

Har du misset nogle af kapitlerne, så kan du finde dem allesammen her. Husk at du kan læse mange flere historier ovre på Simshistorier.dk.