Familien Severinsen – Sæsonafslutning

Nu har vi i hele 18 afsnit fulgt med hos Familien Severinsen og vi er så glade for at der er så stor interesse for at følge med hos familien.

Der er sket meget for den familie der til at starte med bestod af ungkarlen Theodor. Han blev gift med Erin og sammen fik de tre børn; Lily, Elin og Erik. Derudover adopterede de Jørgen der er søn af Theodors barndomsven, der omkom i en tragisk ulykke med sin hustru. Jørgen bragte hurtigt masser af farve og livsglæde ind i familien og i dag kan man jo slet ikke forestille sig familien uden, ikke sandt?

Familien har også haft både en kat og en hund, som desværre ikke er i blandt os mere. Theodors helt store drøm har dog altid været at få en hest. Den har han som bekendt ikke fået endnu, mon det sker i den næste sæson af Familien Severinsen?

Livet i Familien Severinsen har ikke kun været lutter lagkage. De har været plaget af vampyrisme, som alle tre børn fik i arv fra Erin. Da Lily flyttede hjemmefra valgte hun at blive kureret, men vi har stadigvæk ikke set hvad der sker med Elin og Erik – vil de forblive vampyrer mon?

Vi har fulgt Lily der er vokset op og fundet sit livs kærlighed i Rainer. De er begge i gang med deres drømmestudier, de er blevet gift og så er de netop blevet forældre til en lille søn.

Jørgen har vi også fulgt op i de voksnes rækker. Han drømmer om at blive kendt musiker og lever efter mottoet “Hver dag er en fest”. Vi har forladt ham midt i en bragende skænderi med hans forlovede Marietta, mon de to får reddet trådene ud i den nye sæson?

Der er stadigvæk en masse vi ikke ved noget om endnu. Blandt andet mangler vi at finde ud af hvad der sker med Elin og Erik i deres voksenliv og så skal vi naturligvis også følge Theodor og Erin på deres gamle dage.

 

Vi glæder os til at fortælle jer mere om Familien Severinsen i det nye år, glæder i jer også til at følge med?