Familien Severinsen – Del 9

I sidste uge hos Familien Severinsen virkede det som om, at Tom kom tilbage fra de døde og prøvede at fortælle noget… Det passer nok meget godt. Nu er det nemlig Hardimos’ tur til at komme med over på den anden side. Måske Tom prøvede at advare ham?

 

Det er meget hårdt for familien at skulle tage afsked med endnu et kæledyr og de græder og prøver at overbevise Manden med Leen om at lade Hardimos blive, men de kan intet stille op.

Erin prøver at lave en aftale med Manden med Leen at nu holder han sig væk indtil det er hendes tur til at tage herfra om mange år… Hun gider ikke se ham igen!

Selvom det er hårdt at livet går videre, efter at have mistet en man har kær, så er det nu engang sådan livet er så familien prøver at holde fast i traditionerne, med bl.a. morgengymnastik. Eller dvs. Elin og Erin laver gymnastik og Jørgen danser. Lily gider ikke være med, hun synes de er lige fanatiske nok de tre.

Erik har især svært ved at komme sig over tabet af Hardimos, som han havde et meget nært forhold til. Han har fødselsdag kort tid efter, men har ikke lyst til at fejre den, så de holder det bare stille og roligt derhjemme. Erik er et følsomt barn, med en rolig personlighed. Han er nysgerrig og musikalsk. Jørgens musikalitet har helt sikkert påvirket Erik og han vil rigtig gerne være med i bandet sammen med Jørgen og Elin.

Erik drømmer om at rejse jorden rundt når han bliver større. Og så siger han at han gerne vil læse geografi, antropologi eller historie på universitetet. Det bliver lidt spændende hvad det ender med, når den tid kommer.

Livet går sin gang… Børnene passer skolen, og de voksne passer deres arbejde. Der føles tomt i huset uden hverken Tom eller Hardimos, men det giver også en anden frihed. Især nu hvor Erin kan tåle at være ude igen… Skulle de måske tage på en rejse sammen? Det ville da være rart at komme lidt væk.

En sen nattetime, hvor Lily og Erik sidder og får en snack sammen bringer Erik noget på banen. Han har læst om noget, som nogle mennesker udsættes for i andre kulturer, og han mistænker selv at lide af denne “lidelse” og da han involverer Lily i hans tanker falder en masse brikker pludselig på plads for hende. Nu giver en masse ting pludselig mening og nu forstår de pludselig hvad der er sket med deres mor og hvorfor de selv er anderledes end deres skolekammerater. Lily vil under ingen omstændigheder være vampyr! Hun vil med 120 % garanti have en behandling, så snart hun har mulighed for det! Erik synes faktisk det er lidt sejt og er ikke sikker på at han vil være anderledes… Men der er også nogle år til det er aktuelt at træffe den beslutning endnu.

Snart er det Elins tur til at starte i gymnasiet. Mens Lily er meget logisk tænkende og er vild med fysik, matematik osv., så er Elin mere kreativ af sind og vil gerne på en mindre boglig linje, hvor det kreative har fokus. Hun har sommeren til at bestemme sig for hvilken linje det skal være. Lily er netop blevet færdig med gymnasiet og skal nu videre i livet… Hun har sendt en ansøgning afsted til sit drømmestudie, men hun er slet ikke sikker på at hun kommer ind. Men først er der lige en ting hun skal have klaret…

Hun fejrer sin 18 års fødselsdag derhjemme, for nu ved hun godt hvad der vil ske når klokken bliver midnat.

Hele familien er nu informeret om den vampyrisme de er ramt af og de ved at i det øjeblik Lily fylder 18 vil hun blive fuldbyrdet vampyr. Hendes højeste ønske er en behandling mod tilstanden og Jørgen og Erin har derfor lavet en aftale med samme forsker der hjalp Erin, om at han skal stå klar kl 01 om natten, med en kur til Lily.

Elin er noget skræmt over det syn der venter, mens Erik er meget fascineret. Han glæder sig i hemmelighed til det bliver hans tur. Jørgen synes bare det er en fest, det er jo fødselsdag. Wooohooooo, partyyyyy :D

Lily skynder sig hen til laboratoriet for at hente hendes kur, og i løbet af natten transformeres hun til normal tilstand.

Nu er Lily 18 år, student og klar til næste skridt i livet… Men hvad mon det bliver?

Hvad med Elin og Erik, skal de være vampyrer i deres voksenliv eller vil de også laves om?