Familien Severinsen | Del 70

lily_70_1

Hos Lily og Rainer går livet sin stille og rolige gang. De synes byen er lidt tom efter også Theodor, Erik og Ashley er flyttet, men til gengæld bruger de meget tid sammen med Elin og Hank og deres lille familie.

lily_70_2

Med tre børn i huset går tiden med skole, lektier, fritidsaktiviteter og selvfølgelig deres jobs som også kræver en del. De plejer at have stille og rolige weekender, hvor den bare står på familieaktiviteter. Men i takt med at børnene bliver større er de også mindre hjemme, da de jo gerne vil være sammen med deres venner.

lily_70_3

Selvom huset var nyistandsat da de flyttede ind, så er der efterhånden begyndt at være lidt småting hist og her som skal fikses. Men Rainer er heldigvis efterhånden en rutineret handymand, som reparerer det meste med et snuptag.

lily_70_4

Lily har måtte ofre lidt på karrierefronten mens børnene var små, men nu hvor de er så store at der ikke er behov for en mor på samme måde, så giver hun den en skalle igen. Hun er kirurg og har lige for tiden ofte aften og nattevagter på sygehuset. Heldigvis er det kun for en kortere periode.

lily_70_5

Pigerne har fået høns og kyllinger, som de nyder at passe. De står ved siden af drivhuset og det er tit herude at familien bruger sin fritid. Børnene på legepladsen, i poolen eller sammen med hønsene og Lily og Rainer i drivhuset hvor de passer og plejer de efterhånden mange planter.

lily_70_6

Lily er også en af byens ildsjæle og hun er frivillig hjælper på de mange festivaller de holder i byen. Hun har i år været ansvarlig for blandt andet græskardyrkningen, som skal sikre at der er græskar til alle de børn der har lyst til at skære et, når de kommer til årets efterårsfestival.

lily_70_9

lily_70_10

Og hendes egne børn skal naturligvis teste at græskarene har den rette modenhed da tiden nærmer sig. Pigerne laver hver sin græskarlygte som pynter så fint foran huset, når mørket falder på.

lily_70_7

Under selve festivallen fungerer Lily også som frivillig samaritter i og med hun er en af byens få læger. Der er altid nogle som får forspist sig eller besvimer af væskemangel, så det er godt at have en læge i nærheden.

lily_70_8

Men der er selvfølgelig også tid til at hun selv kan boltre sig i de mange aktiviteter – her i en æblespisningskonkurrence med Rainer og Gustav.  lily_70_11

lily_70_12

Lily og Rainer lever i den grad det ægte kernefamilieliv og de nyder det.