Familien Severinsen | Del 69

jørgen8

Da Saleh fortalte Jørgen at han skulle være far var han lykkelig. Han havde egentlig ikke tænkt så meget over familieforøgelse – han var klart mere fokuseret på at drive en forretning. Men nu hvor det er virkeligt og han kan se gløden i Salehs ansigt, så kunne det ikke være mere rigtigt.

Der er nu ikke længe til at Saleh har termin og de har indrettet en lille lejlighed over receptionen, hvor der er plads til dem alle tre.

jørgen58

Det går godt for deres hotel og de er fuldt booket det meste af tiden. Kundegruppen er varieret men de har fået brandet sig rigtig godt på at være et hotel der er i top 10 hvis man vil holde bryllup. Ofte er de booket af store selskaber, hvor både brudepar og gæster tjekker ind sammen.

jørgen59

jørgen60

jørgen62

jørgen64

Salehs gode rygte i homomiljøet bliver ved at sprede sig og de afholder faktisk efterhånden flere bryllupper med personer af samme køn end det modsatte. Jørgen og Saleh synes bare det er fantastisk at se kærligheden udfolde sig på deres hotel. Uanset om brudeparret er unge, gamle, mænd, damer, en af hver, tynde eller tykke – det er lige meget. Kærligheden er det eneste der betyder noget i den henseende.

jørgen61

De har fortsat held med deres personale, som rent faktisk laver noget. Måske havde de bare været for konfliktsky ift. de ansatte de havde på deres gamle hotel. Dejligt med nogen der rent faktisk fortjener deres løn…

jørgen63

Saleh er højgravid og kæmper lidt i varmen. Hun holder af at sidde i poolbaren og bestille lækre juicer og alkoholfrie drinks. De skal jo alligevel også testes og anmeldes til deres blogs.

jørgen65

Da det er tid føles det pludselig som en virkelig dum ide at være på en ø langt væk fra et hospital.

jørgen66

Det tager dem et par timer at komme til hospitalet og de når det lige i tide.

jørgen67

Saleh føder en lille dreng de vælger at kalde for Victor.

jørgen68

Jørgen og Saleh har aldrig truffet et bedre valg end da de besluttede at forlade Sunset Valley. Det har naturligvis været hårdt at være væk fra familien, men det er heldigvis smart at eje et hotel et lækkert sted, når man er langt væk fra familien. Det giver bare lidt flere besøg end hvis man bare arbejdede på et kontor.

De ser store muligheder med deres nuværende hotel og glæder sig til at se Victor vokse op i helt andre omgivelser end de selv er vokset op i. Hvad han ikke får i kontakt med nærmeste familie, får han i opmærksomhed fra sine forældre og ikke mindst alle de tilbagevendende hotelgæster.

jørgen69

Jørgen og Saleh kan helt sikkert se sig selv blive gamle her.