Familien Severinsen | Del 68

erik256

Siden sidst har Ashley fået fortalt Erik om graviditeten… Hun kunne efterhånden ikke skjule det mere og ville jo også gerne nyde den glædelige tid sammen med Erik. Og Erik blev selvfølgelig lykkelig over de glade nyheder og blev blot bekræftet i at den beslutning de har truffet er den rigtige. Nu skal resten af familien blot informeres.

erik259

Oliver fandt endelig ud af hvad det var Farfar Theodor har gået og syslet med nede i kælderen. Det er ikke nogen hemmelighed at Oliver har haft det svært som plantebarn og mest af alt vil han bare være som de andre børn. Han har ikke haft nogen nem skolegang indtil nu og han har kun en eneste ven. Theodor så hvordan Oliver led i skolen og har i al hemmelighed arbejdet med at lave en eliksir, som kan kurere Oliver.

erik260

Det er med en vis skepsis at Oliver drikker den gustent lugtende eliksir og ingen tør rigtig håbe på noget. Men efter et par dage sker der noget og Olivers grønne hudfarve bliver mere og mere lyserød. Oliver er ved at transformere sig til en helt almindelig dreng!

Det er et mirakel! Et ægte julemirakel…

erik261

Julen står nemlig for døren og alle vennerne og familien er inviteret til stor julemiddag. Det er kun Saleh og Jørgen som ikke kommer. Saleh er højgravid og må ikke flyve, så de bliver på hotellet og holder en kæmpe julefest der sammen med alle gæsterne.

erik262

Gæsterne har både mad og gaver med og alle er i godt humør. Kun aftenens værter er lidt betænksomme ved det hele, for i aften skal de fortælle dem allesammen om den beslutning der har været så svær at træffe.

erik263

Ashley nyder at gense de gamle venner fra uni, som ellers er spredt i mange retninger. Og de er selvfølgelig også glade for at se at Ashley og Erik stortrives og at børneflokken er voksende.

erik264

Oliver har allerede fået den bedste gave han kunne forestille sig, nemlig en almindelig hudfarve. Men han bliver nu alligevel glad for alle de firkantede gaver der også står hans navn på. Hold op hvor har han haft en god uge!

erik266

Ashleys bedste gave er fra Erik og børnene. De har fået specialfremstillet en halskæde til hende med små vedhæng i med alle deres forbogstaver og det er lige hendes stil. Hun knuselsker den og bliver meget rørt. Dels på grund af alle de hormoner der flyver rundt i kroppen og dels pga. den store nyhed de lige om lidt skal fortælle dem alle sammen. Hun er meget bekymret for hvordan de vil reagere.

erik268

Da de sidste gaver er åbnet beder Erik alle de voksne om at samles i stuen, mens børnene leger på Olivers værelse. Han fortæller dem hele historien om hvordan hans ekskæreste Hansa, moren til hans første barn, har gjort deres tilværelse til et helvede de sidste par måneder. Hun har forsøgt at afpresse dem og true med bål og brand, til trods for at Oliver er blevet rigtig gode venner med hendes datter. Oliver ved ikke at de er halvsøskende og Erik ønsker at det skal forblive sådan, nu hvor Hansa har vist sig fra den side hun har. Theodor fortæller også om hvordan de allesammen har mærket Erins tilstedeværelse og følt et stort ubehag herved. De fortæller at det efterhånden ikke er særlig sjovt at bo hvor de bor. Samtidig har Erik fået en helt fantastisk jobmulighed, hvilket var med til at træffe den endelige beslutning. Theodor, Erik, Ashley og børnene flytter til Roaring Heights om et par måneder.

Elin og Lily er selvfølgelig chokerede men de forstår godt bevægegrundene for beslutningen. Men med både Jørgen og nu også Erik og Theodor der ikke længere bor i byen, så er der ikke meget af deres familie tilbage. De har dog ikke selv planer om at flytte med nogle af dem lige foreløbig, men ser det som en mulighed for at få nogle ekstra ferier når de skal besøge deres nu meget spredte familie.

De sidste måneder i byen står i fødselsdagenes tegn og de benytter det som en anledning til at få samlet familie og venner et par gange mere.

erik269

Tines fødselsdag bliver fejret med vennerne…

erik270

erik271

Men bliver faktisk lidt forstyrret af at Ashley får veer midt i det hele. Det er alt for tidligt, så Erik skynder sig at få Ashley kørt på sygehuset så de kan få hjælp til Ashley og babyen.

erik272

Efter to uger bliver Ashley og lille Mowgli endelig udskrevet. Det er dejligt at komme hjem, men også lidt stressende, for de skal jo flytte lige om lidt!

erik273

Tine og Oliver hygger sig gevaldigt i vinterens mulm og mørke. Oliver er blevet glad og trives meget bedre efter at hans grønne hudfarve er forsvundet. Og nu hvor Tine også er kommet på hans skole, så har han fået meget lettere ved at få nye venner. Han er faktisk lidt ked af at skulle flytte, nu hvor det endelig går godt.

erik274

Den sidste uge i Sunset Valley går med at fejre Olivers fødselsdag, ud over selvfølgelig at pakke flyttekasser.

erik275

For Theodor er det selvsagt meget underligt at skulle flytte fra dette hus. Huset som en gang ikke stod der. Grunden hvor der blot stod en seng, et køleskab og et toilet. Nu er det et hjem hvor intet mindre end 7 børn har boet og mange minder er skabt. Stedet hvor han blev gift med sit livs kærlighed og hvor han har set sine børn vokse op, stedet hvor han mistede sit livs kærlighed og stedet hvor han har set sine mange børnebørn komme på besøg og lege i haven. Han tager sig selv i at knibe en tåre, da de står og synger fødselsdagssang for Oliver. Han ved at beslutningen er rigtig, men det gør den ikke mindre hård.

erik276