Familien Severinsen – Del 67

Theodor har fået talt en del med Erik den seneste tid i forhold til den seneste tids begivenheder. Det har mildest talt været noget rigtig rod og Erik er gået i tænkeboks i forhold til hvad det bedste træk er for en klog mand.

erik234

erik235

Erik tænker bedst når han er kreativ, så det bliver til en del skulpturer for tiden. Det er jo ikke en beslutning man bare lige træffer… Det er jo en beslutning der kan ændre ikke bare én persons liv, men flere personers liv. Hverken Theodor eller Erik har ønsket at involvere Ashley for meget i deres tanker, da der ikke er nogen grund til at gøre hende urolig. Nu må de lige finde ud af hvad de egentlig selv tænker om situationen og så må de tage den derfra.

erik236

Uanset hvad, så er det blevet Tines fødselsdag og det skal naturligvis fejres! Hele familien, pånær Saleh og Jørgen, kommer over til aftensmad senere, men formiddagen står bare på kagespisning og hygge.

erik237

erik238

Erik kan mærke at han har behov for snart at få talt alting igennem med Ashley. Han kan ikke holde ud ikke at sparre med hans bedste og klogeste ven… Hun er glad og tror at alt er som det plejer… Men intet er som det plejer. Suk… I aften er han nødt til at få det sagt. Men han venter til gæsterne er gået, så de lige kan få en god fødselsdagsfest for Tine.

erik239

Da gæsterne er gået hjem putter Theodor Tine. Erik tager lige et sidste stykke kage inden han er klar til at tage snakken med Ashley.

erik240

erik244

Erik og Ashley bliver oppe hele natten og får vendt og drejet alle deres tanker. Der er mange! Og situationen kræver at blive set fra alle ender og kanter, for når først beslutningen er truffet kan den ikke bare ændres igen. Alting vil være forandret. Da solen er ved at stå op igen er de dog enige om hvad de skal gøre. Og eftersom Erik har talt med Theodor om det flere gange, så ved han at det også er en beslutning han bakker op om. De laver en lang liste over ting der skal være styr på, inden de kan fortælle nogen om det. Der er ingen grund til at fortælle noget før det hele er på plads og jo mindre børnene ved, jo bedre.

Den efterfølgende tid er Erik en lettet mand. Hans kreativitet bobler efter at have fået talt det hele igennem med Ashley. Selvom beslutningen har været hård at træffe, så er de enige om at det er for det bedste.

erik241 erik242

Tine bliver større og større for hver dag der går og hun bliver mere og mere en lille kopi af Erik. “Mini Me” kalder han hende. I starten havde hun ellers Ashleys blonde hår, men nu har det fået Eriks rødlige skær og hendes ansigtstræk minder også meget om hans. Det eneste han ønsker er at se hans børn vokse op i trygge omgivelser og omringet af kærlighed.

erik246

Vinteren ankommer på dramatisk vis med en voldsom snestorm kort før jul. Det er såmænd hyggeligt nok, hvis man ikke lige skal noget, men for Erik og Ashley som skal passe deres arbejde var det noget værre bøvl.  Men da først stormen havde passeret skyndte de sig ud efter arbejde og hygge med børnene.  erik248

erik249

Midt i legen modtager Erik et opkald, som får ham op i det røde felt. Oliver fornemmer godt at der er noget galt, selvom Erik prøver at skjule hans vrede. Efterfølgende siger Erik at det var banken og at det ikke var noget Oliver skulle spekulere mere på.

erik250

Måske havde Oliver troet på det, hvis det ikke var fordi der var flere mærkelige ting der foregik… Siden hvornår var farfar Theodor f.eks. begyndt at rode i skraldespande?  erik252

Og hvad er det nu for en mærkelig hobby han har fået? Der foregår noget underligt, men ingen lader til at ville tale om det.

erik253

Ashley hygger sig indendøre sammen med Tine, som ikke kan klare helt så meget snevejr som drengene. De træner og træner og Tine er snart et rigtigt lille sludrechatol. Ashley har allerede store ambitioner på hendes vegne – måske er hun fremtidig statsminister eller talsmand for WHO. Hvem ved?

erik255

Midt i alt det rod der ellers fylder i det skjulte, så har Ashley sin egen lille hemmelighed. Morgenkvalmen har plaget hende den sidste måned men hun har ikke ville fortælle noget til Erik, da han har været så bekymret med alt det andet der foregår. Måske skulle det være hans julegave?