Familien Severinsen | Del 66

jørgen45

Jørgen og Saleh nyder den første tid på deres nye hotel, hvor der ikke er nogle gæster og ikke noget personale, bare de to. Saleh havde håbet på at dette var tidspunktet at fortælle Jørgen at hun ventede deres første barn. Hun var sikker på at hun var gravid og havde endda været ved lægen for at få forklaret den kvalme hun havde gået med den sidste måneds tid.

Det var dog et skuffende svar fra lægen. Saleh var ikke gravid. Men han mente at hun havde tiltrukket sig en ond mavevirus som forårsagede kvalmen. Saleh var nedtrykt.

jørgen7

Jørgen prøver at opmuntre hende lidt ved at lave alle de ting de synes er sjove. Og hvis der er noget de to godt kan lide så er det at lege i vand og med vand.

jørgen46

De kan dog ikke blive ved at slappe af. Hotellet åbner om en uge så alle de sidste detaljer skal være på plads. Jørgen er blevet lidt af en vvs’er, så han sørger naturligvis for at alle vvs installationer er tip top.

jørgen47

Ud over de mange hotelværelser har de også bygget disse hyggelige suiter, hvor gæsten med lidt mere på kistebunden end gennemsnittet, kan indlogere sig.

jørgen48

De har afholdt auditions for at finde kompetent personale og det lader til at det er lykkedes. Det var en lidt utraditionel ansættelsesproces, men de var så trætte af talentløse medarbejdere at de følte det var nødvendigt.

jørgen5

Imellem arbejdet tager de sig nogle velfortjente pauser, hvor de tester faciliteterne og spiller bold, frisbee osv.

jørgen50

Saleh er fortsat ikke helt på toppen. Det er som om den mavevirus bare ikke vil gå væk. Hun er lidt drænet for energi og benytter lejligheden til at læse lidt bøger og tage den med ro, mens Jørgen trækker det tunge læs ift. klargøringen af hotellet.

jørgen51

I morgen er den store åbningsdag på hotellet og de første gæster er allerede booket ind. De glæder sig til at se gæsterne indtage den efterhånden smukke park de har fået lavet omkring hotellet.

jørgen52

Der er nu blot få timer til de første gæster kommer. Buffeten er klar og Jørgen og Saleh prøver at klemme lidt morgenmad ned. De er lidt nervøse. Saleh har ingen appetit og synes hendes kvalme er værre end normalt. Hun får dog spist et stykke toast.

jørgen53

De har sørget for at en fotograf kommer og tager flotte billeder af hotellet og dets åbning, som de kan bruge i presse og PR materiale fremover.

jørgen54

De første døgn går over al forventning. Gæsterne tjekker ind uden problemer og der er ros for værelserne, parken og faciliteterne og det er en fryd for øjet at se gæsterne bade i poolen, sole i haven, spise maden og bare slappe af.

jørgen55

jørgen49

jørgen56

Saleh har også sørget for at der er et par bryllupper i de første dage af hotellets levetid. Bryllupsbuen står meget bedre her end på deres gamle hotel og hun er spændt på hvor mange magiske bryllupsfester de kan få holdt i dette skønne setup.

jørgen57

Det eneste der ikke går godt er Salehs helbred. Efter yderligere en måned med kvalme besøger hun lægen igen. Han fortæller hende at det ikke længere er mavevirus der forårsager hendes kvalme…

jørgen6

Jørgen, der fortsat er uvidende om at deres fremtid med et er ændret for altid, sørger som vanligt for at teste samtlige måltider, drinks og massager der er tilgængeligt på hotellet. Det er gode tider og han er meget tilfreds med valget om at købe øen og sælge det gamle hotel.