Familien Severinsen – Del 64

I læste vel med i sidste afsnit, hvor Erik på mest forunderlig vis trak en baby op af jorden ikke? Han havde jo fået det her underlige frø af sin videnskabsprofessor og han gik hjem og plantede det. Og ud kom Oliver… Lille og meget grønne Oliver.

erik194

Erin er fuldstændig henrykt. Oliver er det mest bedårende hun længe har set!

erik195

Theodor er mindst lige så begejstret! Nu har ikke kun en men hele to grønne børnebørn. Dog af to vidt forskellige årsager! Han elsker dem dog begge lige så højt som de andre børnebørn.

erik196

Ashley synes det er lidt underligt med en baby i huset lige pludselig. Hun har ikke udviklet de samme følelser som Erik, men kan naturligvis ikke undgå at lade sig charmere af den lille grønne fyr.

erik197

Erin nyder at have småfolk i huset igen. Hun passer Oliver mens Erik og Ashley arbejder og de knytter hurtigt et tæt bånd.

Desværre er Erins dage talte og hendes efterhånden gamle krop kan ikke mere.

erik4

erik198

erik199

erik200

Det er en sorgens dag og både Theodor og Erik er helt knuste. Selvfølgelig er Ashley også påvirket, men ikke i samme grad som de andre, da hun jo trods alt stadigvæk er ny i familien. Det er hårdt for Theodor at gå rundt i det hjem de sammen har opbygget fra hvad der engang i bogstaveligste forstand var ingenting. Der er så mange minder.

erik201

Erik har taget lidt ferie fra arbejdet for at være derhjemme og passe Oliver. Han vil ikke overlade det til Theodor i den tilstand han er i lige nu og så er det nok også meget sundt for ham selv med lidt tid til lige at komme sig oven på Erins død.

erik202

Theodor bruger mere tid end nogensinde før på katten. Den er også påvirket af at Erin er væk, men forstår det selvfølgelig ikke som de andre gør. Men Theodor kræser lidt ekstra om den som en slags kompensation. Lidt fjollet men det afleder tankerne lidt for ham selv også.

erik203

Ashley passer stadigvæk sit arbejde, men sørger for at tage sig af Oliver når hun kommer hjem, så Erik kan få lidt luft til at gøre hvad han synes om.

erik204

Oftest vil han dog gerne bare være sammen med de andre. Det er blevet en hel eftermiddagstradition at de tre går i haven mens Oliver sover til middag. Det var efterhånden Erin der tog sig mest af haven, men hvis Theodor får en hånd med det er det en overkommelig opgave. Det er rart at de to unge gider at hjælpe, ellers er han ikke sikker på at han kunne magte så stor en have alene.

erik205

erik206

Ind imellem overtaler Ashley Erik til lidt sjov og ballade mens Theodor holder øje med Oliver. Han tror de river blade sammen, men det er ikke altid sandheden…

erik207

Oliver vokser hurtigt og det er blevet tid til at holde fødselsdag for ham. For Erik er det en lidt underlig følelse for nu hvor han har fået Oliver. Han har jo også et barn med Hansa, som han dog kun har mødt meget få gange. Hansa er ikke interesseret i at Erik er en del af deres liv. Erik kan dog ikke undgå at tænke på at børnene nok kommer til at gå på samme skole en dag…

erik208

Oliver er blevet tæt knyttet til farfar Theodor, som er begyndt at passe ham om dagen mens Erik og Ashley arbejder.

erik209

erik212

Da Oliver jo er en plantesimmer, så har han det bedst når han er udenfor og Theodor elsker som bekendt at være ude, så på den måde kan de to tilbringe mange timer om dagen med at hygge i haven.

erik211

Ashley er begyndt at opleve noget underligt. Hun har ikke nævnt det for nogle, men det er som om hun engang imellem synes at det bliver koldt og fugtigt. Hun får gåsehud og føler at nogle kigger på hende. Hun er nok ved at blive skør…

erik210

Nogle gange synes hun at kulden forfølger hende og andre dage er den der slet ikke.

erik213

erik214

Ashley har efterhånden knyttet stærke bånd til Oliver og er begyndt at drømme lidt om selv at få en baby. Bare en lille bleg lyshåret en af slagsen… Det vil muligvis være lidt meget nu Oliver også er lille, men på den anden side så kunne de jo stadigvæk nå at arbejde på deres karriere når børnene er større, hvis de får børn tidligt. Måske hun skulle vende tanken med Erik…