Familien Severinsen – Del 62

Tiden er inde og vennerne på kollegiet skal op til deres afsluttende eksamen.

erik161

Erik er spændt. Han skal op som den første først i kunst og dernæst i det videnskabsfag han har taget lidt intensivt den sidste måneds tid.

erik162

erik163

erik164

Ashley har haft nok at se til på det seneste, for ud over at læse til eksamen havde hun jo også det der halvmaraton som hun skulle løbe, fordi hun tabte en udfordring. Hun har netop gennemført løbet i en tid lidt dårligere end forventet, men dog gennemført. Hun ved nu at man kan hvad man vil, bare man har gode venner og god opbakning. Derfor sørger hun for at sende ham godt afsted og få humøret til vejrs inden han cykler over til fakultetet. Ashley tvivler ikke på at han nok skal klare sig glimrende.

erik166

Erik klarer naturligvis begge eksaminer med bravour og han er nu færdiguddannet i kunsthistorie med sidefag i videnskab. En lidt særlig kombination, men sådan kan det jo gå når man pludselig opdager nye interesser.

erik167

Sammen med eksamensbeviset får han et lille frø af sin professor. Der følger et brev med og en fortælling om dette særlige frø, som han opfordres til at plante i veldyrket jord med den rette mængde gødning og så skal han se hvilke mirakler videnskaben kan medvirke til. Erik er lidt forvirret og tænker ikke så meget over det lige nu, for nu skal der festes.

erik168

Alle mand har været til deres eksaminer nu og de har i det store hele klaret sig godt. Alle er i hvert fald bestået og nu er det tid til dimmisionsfesten efterfulgt af kæmpe fest.

erik169

Det her er en stor dag for Ashley og Erik, som jo efterhånden har været en del af hinandens liv længe nu. De har aftalt at de skal flytte sammen og indtil videre er aftalen at Ashley flytter med hjem til Erin og Theodor, for hun har ikke rigtig nogen base i og med hendes forældre rejser verden rundt med deres arbejde.

erik170

Det er en vemodig dag da der skal tages afsked mellem alle vennerne. De lover hinanden et snarligt gensyn og at de vil vedligeholde kontakten.

erik171

Ashley og Erik hopper i en flyttebil hjem mod Sunset Valley, hvor Erin og Theodor venter på dem med længsel.

erik172

De første uger efter at være kommet hjem laver de ikke så meget ud over at gå lange ture, kigge hinanden dybt i øjnene og nyde tilværelsen. Der har dog også været tid til at søge jobs og efter tre ansættelsesrunder er Ashley blevet udvalgt som ny medarbejder i den største virksomhed i byen og hun skal være med til at planlægge hvordan de skal udvide forretningen internationalt. Det er en kæmpe mulighed for hende og hun glæder sig meget til at starte i job snart.

erik174

Erik fik et noget uventet opkald fra en bekendt han mødte første semester på universitetet. Han blev tilbudt et job som sports agent. Hans bekendte havde åbenbart spottet Eriks talent indenfor sport og hans evne til at tale med mennesker, coache dem og ikke mindst motivere folk til at røre sig og spotte hvem der rent faktisk har et talent. Erik havde slet ikke tænkt på et job i denne retning, men når muligheden sådan byder sig, så skal han da ikke være bleg for at tage imod en udfordring. Han har jo praktisk talt ikke lavet andet hele sin studietid.

erik173

Erik kom i tanke om det brev han havde fået fra sin professor i videnskabsfaget og en eftermiddag fandt han frøet frem og plantede det i drivhuset. Spændende hvad det lige ender med…

erik3

Senere samme eftermiddag får Erik taget sig sammen til at spørge Ashley om noget han har ville spørge hende om længe. Han har bare ventet på det rette øjeblik hvor de ikke var omringet af mennesker og hvor stemningen var rigtig. Erik er en lykkelig mand, for hun sagde naturligvis ja.