Familien Severinsen – Del 60

erik146

Erik har i den sidste måneds tid taget nogle intensive kurser i videnskabsfag og han har lavet en del øvelser i gensplejsningsmaskinen, som Frederik har introduceret ham til.

erik147

Det er ikke altid han forstår hvad de egentlig laver, men stille og rolig begynder tingene at falde på plads og han forstår teorien bag deres eksperimenter.

erik148

De har besluttet sig for at splejse til at købe en maskine hjem til, så de kan øve derhjemme. Dette giver mulighed for at lave masser af eksperimenter og det går relativt ofte op i røg for Erik, som jo stadigvæk er nybegynder og ikke erfaring som Frederik der har fulgt faget i langt tid.

erik154

Men da han en skønne dag rent faktisk får produceret det der var planen er det en kæmpe succes og det skal fejres!

erik145

Han inviterer Ashley ud og fortæller om hans bedrift. Selvom det virker som småting så forstår Ashley lige præcis hvor meget det betyder for Erik at bevise at han ikke er helt dum når det kommer til den slags ting. De har en hyggelig aften sammen bare de to, hvor de bowler, spiller billard og får et par drinks og en lille swing om.

erik150

Erik følger selvfølgelig stadigvæk hans kunst hold. Eller i hvert fald de fleste timer. Han har måtte skippe nogle enkelte fag for at kunne følge med i videnskabstimerne, men øvelsestimerne hvor de tegner dem vil han ikke gå glip af.

erik151

Han er en af de dygtigste til at tegne på hans hold og han nyder den ros han kan få skrabet til sig. Hvem gør ikke det?

 

erik136

De afsluttende eksaminer nærmer sig for alvor og alle mand er ved at lægge sidste hånd på deres præsentationer og opgaver. Ashley arbejder på en forretningsplan som hun skal præsentere for lærer og censor i næste uge.

erik155

Miles er ret facineret af hvad Erik efterhånden kan lave i gensplejsningsmaskinen og han lytter gerne på alt hvad Erik har at fortælle om den. Det relaterer sig en del til hans eget speciale, så han synes det er super fedt at Erik også interesserer sig for den slags nu. Det er heller ikke helt fremmed for Bjørn som jo læser medicin, men lige nu er han mere interesseret i hvad de synes om hans tøj…

erik156

Han har nemlig inviteret Louise ud og han har brug for deres ærlige mening. De synes måske der er lige lovlig meget professor over det, så de siger at han bare skal tage sit almindelige tøj på.

 

erik132

Som sagt så gjort. Da Louise kommer hopper han op på trækassen og overdynger hende med søde ord inden de forlader huset for at tage ud på date.

erik143

Erik går ud for at øve sig på en af de kunstarter han ikke har så meget erfaring i, men som i princippet også kan blive trukket til eksamen. Grafittikunst har aldrig rigtig været ham, men han gør sit bedste for at forstå det.

erik144

Da Frederik synes han har fedtet længe nok med det hiver han ham med om i haven til en omgang fodbold.

erik141

Ashley derimod har ikke tid til at spille bold og tegne grafitti. Hun er top seriøs omkring sin eksamen og bruger meget tid foran spejlet for at sikre at hun ser ordentlig ud, hvordan hun skal bruge sit kropssprog når hun præsenterer og selvfølgelig på at finde ud af hvad hun skal sige.

erik142

erik153

Der er ingen ud over Ashley selv der er i tvivl. Hvis der er nogen, som eksamen nok skal gå godt for, så er det hende. Hun er den mest seriøse studerende de nogensinde har mødt.