Familien Severinsen – Del 59

Sommerfestivallen er kommet til byen og Lily og Rainer pakker ungerne sammen og tager afsted. Det er skønt at børnene nu er store nok til at komme med til den slags arrangementer og rent faktisk få noget ud af det.

lily 120

Da de ankommer skal en ædekonkurrence lige til at gå i gang. Rainer udfordrer Lily om hvem der kan spise flest hotdogs og Lily er ikke bleg for en lille udfordring. Julie vil også være med, hvis mor skal være med… Midt i det hele bliver Lily dog hevet væk, fordi en mand har fået det dårligt og er besvimet. De ved at hun snart er færdig som læge og får hende hevet hen til manden, som heldigvis er kommet på benene igen.

lily 122

lily 123

Lily undersøger ham grundigt og sørger for at han kommer på sygehuset til et tjek og får lagt et væskedrop. Han er nok dehydreret i denne hede.

lily 124

Festen fortsætter i parken og Julie og Gustav udfordrer far og mor til en vandkamp imens Sara øver sig i at stå på rulleskøjter.

lily 125

lily 126

Pludselig er det Julies tur til at få det dårligt. Hun skulle nok ikke have spist 8 hotdogs. Puha… Mor beordrer hende ind i skyggen og sidde lidt. Hun kaster op, får lidt at drikke og er snart klar til leg igen.

lily 127

Også Lily og Gustav får øvet deres rulleskøjteløb. Lily synes det er fantastisk at hygge sig med børnene på anderledes vis end de normalt gør. Det er dejligt når der sker noget i byen!

lily 128

Sara nyder godt af ismaskinen, som laver de mest fantastiske snevafler! Yum!

lily 129

Hen under eftermiddagen leger Rainer og Julie med fodbolden, hvor Julie øver sig i at skyde på mål. Hun vil gerne være bedre, så hun kan lave mål når hun spiller med Gustav hjemme i haven.

lily 130

Vel hjemme igen er børnene lagt i seng og sover godt. Det har været en hård dag, hvor al deres energi er brugt på leg og grin. Lily og Rainer nyder stilheden og livet…

lily 131

Efter sommerferien skal tvillingerne også begynde i skole og de glæder sig meget. Aftenen før skolestart er de lidt nervøse, for de ved jo ikke noget om hvordan man går i skole. Lily prøver at berolige dem og sige at det nok skal gå, men de er ikke helt overbeviste. Det går naturligvis fint og de får sig hurtigt nogle gode legekammerater.

lily 132

Gustav er begyndt at gå til spejder efter skole og kommer lidt sent hjem to dage om ugen. Han plejer at spise aftensmad mens Lily læser på på patienternes journaler, så hun er klar til næste dags arbejde. Så får de samtidig lige rundet hvad der er sket i dagens løb.

lily 133

Der er mange milde aftener, hvor børnene leger i haven. Det var virkelig godt de fik lavet den legeplads, det var alle pengene værd!

Lily-119

Og sommeren er ikke helt slut endnu. Der kommer en varm hedebølge ind over landet sidst på sæsonen og børnene og Lily hygger sig så meget. Det er virkelig lykken at have en pool, når det er 35 grader!