Familien Severinsen – Del 58

erik125

Frederik har sat alle vennerne i kollegiet i gang med at lave snemænd. Det er hans præmie da han var den der kunne spise mest pasta til aftensmad. Han elsker som bekendt at lave snemænd, men de andre har ikke hidtil været ligeså begejstrede. Men da de først kom igang igen var det jo egentlig meget sjovt.

erik126

De bliver lidt som børn igen og drengene kaster sig ud i en sneboldkamp inden aftenens store udklædningsfest de er værter for.

erik159

Et par timer senere er gæsterne ankommet i deres udklædninger og mange har også taget lidt snacks med til aftenen.

erik122

Det ender med at blive en af de vildere fester. Det er lidt som om at folk slår sig lidt mere løs når de ikke ligner sig selv. Især dem man slet ikke kan kende.

erik158

erik157

 

erik160

Efter en tur i containeren hopper Erik ind i bad og er glad da han ser at Ashley er kommet hjem. Hun skulle være sammen med nogle veninder og var derfor ikke med fra starten til deres udklædningsfest.

erik123

erik124

Erik er kvikket så meget op af badet at han ikke lige føler for mere tøndedrikning og dansen på bordene. Han har mere lyst til at høre om Ashleys aften. De ender med at snakke til ud på den lyse morgen om deres fremtid, drømme og ambitioner.

erik133

erik134

Til Frederiks store glæde er antallet af snemændene vokset markant i løbet af natten. Der er åbenbart nogle af gæsterne der har hygget sig med at lave en stor familie.

erik127

Festen har ikke kun medført nye familiemedlemmer til snemændene. Også flere af husets beboere har fået nye bekendtskaber. Bjørn mødte bl.a. Louise som han har set en hel del til siden da.

erik139

Og Lars mødte Ida. Eller mødte og mødte. Lars har bagt på Ida i et halvt år nu og endelig fik han taget mod til at snakke med hende og som i kan se endte det i mere end bare snak.

erik140

 

 

erik128

erik129

Efter at Bjørn har mødt Louise har han ikke haft helt så meget tid til at træne med Ashley, så nu har hun i stedet for spurgt om ikke Miles har lyst til at hjælpe hende. Det er han helt klar på!

erik149

Han er en god og motiverende træner og giver ofte Ashley lige det sidste spark der skal til. Når de er færdige med dagens træning fejrer de det ofte med at danse til deres yndlingssang og til sidst en lille selfie til tavlen.

erik131

erik130

Nu varer det ikke længe før foråret titter frem, Ashleys halvmaraton nærmer sig og det samme gør deres sidste eksaminer inden de er færdige på uni.