Familien Severinsen – Del 56

Hank er kommet sig nogenlunde oven på sit lille “eventyr” i sidste afsnit. Han har ikke nævnt andet for Elin end at han havde haft en virkelig underlig drøm om rumvæsener og stjerner. Elin kyssede ham på kinden og kaldte ham en skør gammel mand.

elin125

Elin er begyndt at lufte for Hank, at hun overvejer lidt at hun gerne vil have et barn mere. De var egentlig ret enige om at de bare skulle være de tre og at alt var perfekt, men jo mere Elin tænker over det jo mere kunne hun faktisk godt tænke sig et barn mere. Hun er jo godt klar over at Hank er noget ældre end hende selv. En hel del faktisk… Men netop derfor kunne det måske være rart at have et barn mere, så hende og Basil ikke er helt alene den dag Hank ikke er her mere.

elin126

Hank er ikke helt afvisende overfor endnu et barn. Altså, se på Basil, hvor perfekt hun lige er… Det kan jo ikke gå galt.

elin127

Nu hvor de begynder at tale om familieforøgelse bliver de enige om at det måske var på tide at udvide huset, så der er plads til dem alle. Selvom huset er ok stort nu, så er det også lidt synd for Basil at mors hobbyting står inde på hendes værelse. Over aftensmaden bliver de enige om at de bare skal i gang hurtigst muligt. De har opsparingen til at kunne gøre det, så hvorfor vente. De er helt klart fan af hurtige beslutninger. De bliver enige om at udvide med en 1. sal, en stor altan, et badeværelse, to værelser og en stue. Det bliver helt perfekt!

elin128

Og der går blot en måned før 1. salen er klar til at flytte ind i.

elin129

Og huset er ikke det eneste der er vokset i den sidste måned… Det samme er Hank… Selv Elin har bemærket hans vægtøgning og lille Basil bliver ved med at klaske ham på maven og sige “faar tyk”. Men Hank forstår det ikke… Han har også lidt ondt i ryggen og går rundt som en anden krøbling. Måske de lige skulle overveje det inden de får barn nummer to, hvis det fortsætter så hurtigt ned af bakke for ham.

elin130

Basil og Hank indvier den nye førstesal. De har planer om at indrette et værelse til Basil i det ene rum og så en hyggelig stue. Det andet værelse bliver muligvis hobbyværelse eller kommende børneværelse, hvis de bliver gravide igen.

elin131

Hank og Elin nyder virkelig livet og hinanden. De er blevet enige om at få gang i projekt “Barn nummer 2”. Nu har de både pladsen og overskuddet til det. Hvad skulle kunne komme i vejen for deres lykke?

elin132

Selvom Hank bliver tykkere for hver dag, så virker hans helbred overordnet set ok, så måske det bare er nogle hormoner der går amok. Kan mænd komme i overgangsalderen mon? Elin kan jo se hvordan han holder sig i form ved at løbe og træne flere gange om ugen og de spiser jo det samme. Det skal nok gå i sig selv igen. Og så længe han blot er lidt tyk og ikke syg, så gør det jo heller ikke noget.

Måneden senere fejrer de Basils fødselsdag…

elin133

elin134

elin135

I næste afsnit skal vi se hvordan det går med “Projekt baby nummer 2” og følge Basil når hun skal starte i skole og flytte ind på sit nye værelse.