Familien Severinsen – Del 55

Hank er begyndt at interessere sig utrolig meget for at studere stjerner, asteroider og rummet generelt. Det opstod da han en dag på kontoret sad og gennemgik en række sager med politianmeldelser fra lokale borgere. To borgere havde uafhængigt af hinanden rapporteret at have set flyvende tallerkener. Der blev naturligvis ikke gjort noget ved de anmeldelser, for alle ved jo at det er noget pjat. Men Hank kan altså ikke helt lade være med at tænke på om der mon er noget derude.

elin114

elin115

Elin synes han er fjollet… Flyvende tallerkener… Tsk tsk. Nå ja, det er nok bare en af de særheder man får når man bliver ældre tænker hun.

elin116

De sene aftentimer som Hank bruger ved teleskopet gør ham træt og han må ofte tage en middagslur for at kunne holde sig vågen om aftenen. Bare lige en times tid der om eftermiddagen efter arbejde – det gør underværker!

elin117

Elin har på det seneste brugt lidt tid på at indrettet børneværelset. I lang tid har der kun været en seng derinde, men efter nogle overvejelser er hun nu kommet frem til hvilket legetøj Basil skal have derinde. Nå ja, det er jo ikke så meget men hellere få og gode ting end mange ting der ikke bliver brugt. Og hun er jo heller ikke så gammel endnu og der skal nok nå at komme meget til endnu. Elin har dog valgt at lade sin skulpturstation og sit staffeli stå. I hvert fald indtil Basil bliver ældre og får brug for mere plads.

elin118

Da klokken nærmer sig midnat gør Hank sig klar til at gå ud og studere stjernerne. I anmeldelserne stod der at den fremmede aktivitet hovedsageligt blev observeret om natten når det var stjerneklart.

elin119

Efter et par timer får Hank øje på et underligt glimtende lys i horisonten. Han drages mod det… som om det trækker i ham som en stærk magnet.

elin120

Hank når dårligt ud af haven før han bliver opslugt af abnorme kræfter. Hvad er det nu for noget? Hvad i alverden sker der. Hvad nu med Elin og lille Basil. Bare han ikke dør nu…

elin121

Ved daggry vender Hank tilbage til magnoliavej. Han ser en underlig skaldet skabning ved sin side, han er utilpas og umådelig træt. Hvad i alverden er det der er sket. Der er INGEN der nogensinde vil tro ham, hvis han fortæller hvad der er sket. Han er faktisk ikke helt sikker på hvad der er sket. Måske det bare var en drøm?

elin122

Da Hank kommer ind finder han en vågen Basil der ligger og snakker løs i sin seng. Han tager hende op, krammer hende hårdt ind til sig og tager hende med ind i stuen hvor de leger hele morgenen og lader mor Elin sove længe.

elin123

I løbet af de næste uger synes Hank at fornemme at hans krop ændrer sig. Han kan ikke helt forstå at han tager på, for han holder sig ellers i god form med løbeture og styrketræning. Men han er jo ikke helt ung mere, så måske det bare er sådan det er når man bliver gammel…

 

Dette var sidste afsnit af Familien Severinsen i denne sæson. Følg med igen i slutningen af Juli for at læse hvordan det går for familien.