familien severinsen

Familien Severinsen – Del 54

Erik er som nævnt i sidste afsnit begyndt at spekulere på om han bør udvide sin faglige horisont med andet end kunst. Altså han interesserer sig virkelig meget for kunst men han er også begyndt at spekulere en del på hvad man egentlig kan arbejde med når man har læst kunst.

 

erik102

Bjørn studerer medicin og læser meget op på menneskets anatomi og fysiologi og forskellige sygdomme. Det er virkelig spændende, men også meget kompliceret og et langt studie. Måske ikke det rette at supplere med, nok nærmere noget man skal gøre fuld tid.

erik111

Forretningsområdet overvejer Erik ikke et eneste sekund. Han har selvfølgelig hørt meget om hvad Ashley læser, men han synes virkelig at det er kedeligt og han er ikke nær så klog som Ashley, så han har ikke en chance for at forstå hvad de siger.

erik103

erik105

Frederik og Miles læser begge fag der relaterer sig til videnskaben og Erik synes det er meget facinerende og kunne godt overveje om det er her han skulle sætte ind. Han far er jo trods alt videnskabsmand, så måske har han noget genetisk der gør at han kunne forstå det?

erik104

Som altid er der liv og glade dage i huset, når de ikke lige studerer. Som f.eks. når Frederik stjæler maskottens tøj og danser Gangnam style…

erik106

Eller når Lars har fundet klamme videoer på youtube og viser dem til de andre…

erik110

erik109

Ashley nyder godt af at være den eneste pige der bor fast i huset. De andre har naturligvis også pigebekendtskaber, men Ashley er den eneste der er der på fast basis og hun får rigeligt med komplimenter, hjælp og lumre forslag når der først er lidt for meget alkohol i blodet. Hvor de andre får vist de klammeste videoer fra nettet, så kommer de altid til Ashley når de har fundet videoer med søde og sjove kattekillinger. En af fordelene er at hun næsten altid får ting som hun gerne vil have det. Så da hun spørger husets mest sporty beboer Bjørn om han ikke vil hjælpe med at træne hende op til halvmarathon er han frisk med det samme. Han er vild med at se pæne piger i sportstøj.

erik116

Erik ved godt hvordan Bjørn har det med piger i sportstøj, så han sørger lige for at kridte banen op for en sikkerheds skyld. I en efterfølgende brandert undskylder han sin opførsel overfor Bjørn og forklarer ham at det bare er fordi at Ashley betyder så meget for ham og at han føler sig lidt truet når Bjørn bare er sådan en pæn mørkhåret type med store muskler og han selv er en lille rødhåret splejs. De bliver gode venner igen og Bjørn forsikrer ham at han ikke er ude på noget med Ashley.

erik107

Erik er aktiv i et par forskellige studenterorganisationer og de har i længere tid arbejdet på at få en større demonstration iværksat. På Campus har der indtil nu altid være fritgående lamaer men dem vil skolen nu fjerne af sikkerhedsmæssige årsager. Erik er frontmand i kampagnen mod at bevare lamaerne og bruger tre dage ude i sneen på at protestere og forsøge at råbe administrationen op.

erik108

Demonstrationen er en succes og lamaerne får lov at blive og Erik er ugens helt og bliver fejret af alle vennerne fra studenterorganisationen.

erik117

Han fortæller stolt Ashley alt hvad der er sket i de tre dage han har været væk og hun er stolt af sin fyr. De tager naturligvis en jubelelfie til selfievæggen.

Og selfievæggen får masser af billeder for tiden. Der er gået sport i at gå op til fremmede mennesker og spørger om man må tage et billede med dem.

erik112

Især hvis de ser lidt anderledes ud og f.eks. har Michael Jackson hår.

erik115

Men det er også sjovt bare at lave selfies selv med sjove ansigter sammen med vennerne…

erik118

Eller alene… Rammerne er frie!

erik120

erik121

Og der er dobbelt point hvis man får billede med folk der er på arbejde, så da baristaen går med til en selfie med Ashley på hendes daglige løbetur rykkede hun øverst på pointtavlen.

erik119

erik101

Frederik er vild med at lave snemænd med forskellige udtryk og han satser på at overbevise de andre om at det faktisk er ret sjovt. Indtil videre synes de han er lidt spøjs, men han har ikke givet op endnu.

erik113

erik114

En af fordelene ved at bo sammen med sine bedste venner er klart at de er bedre til at få læst mere og der er respekt for hinandens læsning. Ind imellem laver de små studiegrupper hvis de har nogle fag der minder om hinanden eller hvis de alligevel allesammen skal læse. Og Erik som førhen foretrak at læse alene har nu set glæden i at sidde sammen med andre og læse. Og selvom han klarede sig godt ved sine sidste eksaminer så er han sikker på at han er langt bedre forberedt til de kommende.