familien severinsen

Familien Severinsen – Del 52

Hverdagen går sin stille og rolige gang på Isla Paradiso og Jørgen og Saleh er så småt ved at finde en rytme i deres nye liv. De er så småt begyndt at tiltrække gæster på deres hotel og har besluttet sig for at udvide, så der er plads til flere overnattende.

jørgen2

Det har vist sig at alle installationer på hotellet er mere ubrugeligt end noget andet set før. Det personale der ellers er ansat til at ordne den slags har ikke formået at lave noget som helst fornuftigt, så nu har Jørgen fyret hele bundtet og har besluttet at gøre det selv – så ved han også at det bliver gjort ordentligt… Eller i hvert fald gjort. Så må han jo se om han kan finde ud af det – man kan vel blive bedre?

jørgen21

Nu er der kun en receptionist, pigerne i madboderne og så et par rengøringsdamer ansat. Damerne er vilde med Jørgen og de kan godt lide når han er i “gør det selv” mode… Lækker og svedig – jo det kan de godt lide… Jørgen ligger ikke rigtig mærke til noget, da han har rigeligt at se til med at reparere ting.

jørgen26

Saleh, som passer receptionen ind imellem, har godt lagt mærke til hvordan de kigger efter Jørgen, men hun kan et eller andet sted godt forstå dem, han er jo en snack! Og hun ved han kun vil have hende, så lad dem da bare få fornøjelsen.

I løbet af deres første uger på øen lavede Saleh en rapportage for et bryllupsmagasin. Hun fulgte et par som tog til Isla Paradiso for at blive gift og efterfølgende holde deres bryllupsrejse i lækre omgivelser. I samme omgang fik hun lavet lidt reklame for deres eget hotel og hvilke muligheder der var for at afvikle bryllup der og siden artiklen blev trykt har Saleh næsten haft rollen som bryllupsplanlægger, for interessen er stigende dag for dag.

De har allerede afviklet de første bryllupper og her på hotellet kender kærlighed ingen grænser og der er plads til alle uanset alder, køn og religiøs overbevisning – alle i en skøn kombination.

jørgen22

Der var f.eks. de unge lovebirds Lisa og Torben derbare ville have et bryllup de to helt alene…

jørgen27

Og så var der Pierre og Thomas der havde taget en håndfuld nære venner med.

jørgen25

En regnfuld eftermiddag, hvor Jørgen og Saleh hygger sig over et slag ping pong i kælderen får de en ide. De har dog drukket en del sjusser inden de får ideen, men det er oplagt og de forstår ikke hvorfor de ikke har tænkt på det før. Blot 14 dage senere er de klar og familien i Sunset Valley er klar over skype.

jørgen3

Brylluppet bliver holdt en våd og varm formiddag og alt personale, deres nye venner og faste beboere på øen var med. Det var uformelt, romantisk, vådt og intet mindre end perfekt. Familien sad og fulgte hvert et øjeblik på webcam derhjemme i stuen og skålede med bobler og fejrede det med en stor festmiddag. På hotellet holdt de et brag af en fest resten af dagen og natten.

jørgen23

De efterfølgende dage tog de nygifte en pause fra forpligtigelserne på hotellet og de legede honeymoon med alt hvad der dertil hører.

jørgen24

Der blev hygget med bobler på den ene…

jørgen28

Den anden…

jørgen4

Og den tredje måde… Aldrig gå ned på bobler som man siger!

jørgen29

Saleh og Jørgen nyder virkelig livet og den seneste periodes brylluper har fået Saleh til at overveje at blive professionel bryllupsplanlægger. Det bliver spændende hvad fremtiden bringer…