Familien Severinsen – Del 51

Det er forår og der er lange lyse aftener, hvilket er den perfekte anledning til at gå ture med Basil i klapvognen. Efter arbejde går Hank og Basil en tur i parken, hvor der er forårsfestival.

elin104

Som tidligere patruljerende betjent kender Hank hele byen og han nyder at få en snak med alle sine bekendtskaber når han kommer rundt omkring i byen. Men lige nu er der kun en der er vigtigst i hans liv og det er lille Basil.

elin105

Far er så stolt da Basil for første gang kan sidde selv på børnevippen. Hun bliver så stor så hurtigt. Det er lige til at få tårer i øjnene af.

elin106

Men Hank er trods alt ikke blevet helt blødsøden på sine gamle dage. Der er stadigvæk den gode gamle pigeglade Hank inden i og når Hank støder på en kyssebod med en flot fristende pige i, så kan han simpelthen ikke stå i mod. Og når den femmer han betaler for et kys af en flot pige går til et godt formål, så gør det vel ikke så meget.

elin107

Da Elin har fri fra dagens pligter kommer hun ned til parken, hvor hun står på rulleskøjter sammen med Hank, mens Basil tager en lur i klapvognen. De hygger sig sammen til rytmerne af god musik.

elin108

Det er blevet halvsent og det er på tide at komme hjem og få Basil i seng. Elin henter bilen og Hank og Basil får pakket klapvognen sammen og hopper ind, så de kan komme hjem.

elin109

elin110

Basil er begyndt i børnehave og udvikler sig meget lige for tiden. Hun snakker løs og fortæller en masse om hvad hun oplever. Eller det tror de i hvert fald, hun er ikke så nem at fortså endnu. Men pludre løs det kan hun da!

elin111

Hank kan slet ikke få nok af sin lille pige og savner hende frygteligt mens han er på arbejde, så hun får altid en kæmpe krammer når han henter hende.

elin112

På forårsfestivallen fik de taget et fint billede, som nu pryder væggen. Det gælder om at få foreviget de små øjeblikke inden de er forbi. Det er Hank og Elin heldigvis rigtig gode til.