familien severinsen

Familien Severinsen – Del 50

Da Erik vender hjem til Erin og Theodor på ferie støder han ind i Hansa der er kommet for at hente de sidste af hendes ting.

erik75

De præsterer at tale sammen på nogenlunde fornuftig vis og Erik får spurgt ind til hvordan hun har det og hun stiller da også et spørgsmål der får det til at lyde som om hun næsten er interesseret i hvordan Erik har det på Uni. Efter dette møde er Erik helt overbevist om at det var det rigtige valg han tog. Ham og Hansa har ingen kemi mere og selvom han kun har været væk et semester, så føles det som om der er sket meget i den periode.

erik76

Både Erik og hans forældre nyder at have ham hjemme igen. Han synes dog at hans mor er blevet mærkbart ældre mens han har været væk. Men det er måske meget naturligt når man har den alder hun nu engang har.

Erin og Theodor har glædet sig til at høre alt om hvad Erik har oplevet mens han har været væk og om hans nye venner og Erik vil mægtig gerne fortælle dem om det hele.

erik77

Erin er så stolt af sin søn. Han har virkelig fundet det der gør ham glad nu og han fortjener det! Hun har opfordret ham til at invitere sine venner på besøg, så de kan møde dem og det forslag synes Erik selvfølgelig godt om. Han planlægger at de kommer sidst i sommerferien og så kan de følges tilbage til uni.

erik78

Da dagen for deres ankomst kommer så pynter han huset op i uni-farverne for at sætte stemningen. Han skal lige ud og hente de sidste småting i byen og så er han klar.

erik79

Mens Erik er væk ankommer taxaen med vennerne der kommer fra nær og fjern.

erik80

Erin bider mærke i at kun en pige er med i venneflokken, men sikke en pige. Hun er køn, hun er sød og så bærer hun skolens cheerleader uniform. Erin mistænker allerede at denne kønne pige er noget helt særligt.

erik81

Der kommer hurtigt gang i festen selvom Erik endnu ikke er kommet tilbage. Dansegulvet indtages og de sultne gæster bliver fodret med Theodors hjemmelavede mad.

erik82

Da Erik kommer hjem lyser hans øjne op. Han ser alle sine venner allerede er faldet i hak med hans familie og så ser han Ashley… Gud hvor har han savnet Ashley! Han løber hen og omfavner hende og hvis nogen skulle være i tvivl så bliver det i hvert fald lysende klart for dem, at Ashley og Erik hører sammen, da deres kram ender i et langt kys.

erik83

Erin og Theodor er lykkelige på deres søns vegne. Hvis de troede at Hansa var den rette for ham, så tog de fejl, for der er ingen tvivl om at han i Ashley har mødt den pige der skal være hans resten af sine dage.

erik84

Efter en festlig weekend er det tid til at vende tilbage til universitetet. Vennerne har besluttet sig for at flytte ind i et kollegie sammen. Ashley har nogle gode forbindelser og har sørget for at de kan bo i et kollegie der har noget højere standard end det som drengene boede i før.

erik85

erik86

De ankommer til deres nye hjem, får fordelt værelserne og Ashley og Erik sørger naturligvis for at have værelser tæt på hinanden.

Erik ved bare at dette semester bliver intet mindre end fantastisk!