Familien Severinsen – Del 49

Sidst vi besøgte Jørgen og Saleh havde veninderne netop afholdt polterabend for Saleh i deres nye hjem. Selvom de to unge mennesker kun havde boet i det nye hus i meget kort tid, så endte de med at træffe en hurtig og drastisk beslutning.

jørgen1

En aften satte Jørgen og Saleh sig ned med en god flaske vin og talte om, hvad de egentlig gerne ville opnå i deres liv. De talte om drømme og ambitioner og brainstormede på alle de fede ting man kunne lave, hvis man ikke havde nogle forpligtigelser. De kombinerede alt dette med lidt research og fandt ud af at nogle af deres drømme måske ikke var så urealistiske som de gik og troede. Det de kom frem til var at de måtte flytte igen. Denne gang noget længere væk… Hvorfor bo i Sunset Valley når man kan flytte til et eksotisk sted, hvor det aldrig sner og er koldt og hvor efteråret holder sig væk? Isla Paradiso here we come…

VelkommenIslaParadiso

Alle deres sparepenge lagde de i at købe en grund og bygge deres eget hus helt fra bunden.

jørgen2

De sørgede naturligvis for at deres grund lå helt ned til vandet, således at der var mulighed for at lave alverdens vandaktiviteter. Huset blev bygget på pæle og så lavede de en lille platform helt nede ved vandkanten, hvor de kan ligge og sole og nyde vejret.

jørgen1

Indretningen er lys og luftig. Lyse farver, få møbler (de koster jo også penge…), store planter og rene flader. Meget anderledes end hvordan de tidligere har boet, men nu skulle der ske noget nyt!

jørgen3

jørgen4

En af de ting de talte om den aften over vinen var at det kunne være helt vildt fedt at drive et hotel et eksotisk sted. Leve i luksus og gøre folk glade i lækre omgivelser – what’s not to like? De har besluttet sig for at sejle ø-gruppen rundt og se hvilke muligheder der er – både ift. at starte fra bunden og overtage et hotel. De er åbne for begge muligheder.

jørgen5

Saleh nyder de tidlige morgenstunder ved spisebordet i køkkenet. Her sidder hun og ser solen stå op og kysten blive vakt til live.

jørgen6

Jørgen står som regel lidt senere op og plejer at spise på terassen og nyde den varme brise mod huden. Jørgen er i sandhed skabt til dette klima – han burde have boet her altid.

Efter at have besøgt samtlige tommet grunde og hoteller i øgruppen over tre dage har Jørgen og Saleh truffet en beslutning. De har købt et hotel! Det er faldefærdigt, konkurstruet og møgbeskidt. Det er helt perfekt!

jørgen9

Jørgen er begejstret! Det her bliver AWESOME! De har valgt at beholde receptionisten, da hun virkede sød og kompetent og så smilede hun virkelig kært til Jørgen og det kunne han ikke stå for. Han tilbringer et par dage under hendes vinger for at blive oplært i alt hvad der har med receptionen at gøre. Hvordan driver man egentlig et hotel? Hvad med lønninger, regnskab, fødevarer, gæster… Der er faktisk ret mange ting nu man tænker over det.

jørgen10

Men Jørgen er ikke bleg for at tage imod en udfordring! Sammen skal Saleh og ham nok klare det her. Efter at have fundet ud af hvor meget administrativt der er, så beslutter de at det nok er bedst at dele opgaverne op. Saleh for lov til at stå for de bogholderimæssige ting og så kan hun også hjælpe til i receptionen. Jørgen vil stå for forretningsudvikling, salg, opgradering af faciliteter og andre praktiske gøremål.

De har besluttet at lave en blog, hvor de skriver om alle de ting man kan lave på øen og på deres hotel. Det håber de kan være med til at lokke gæster til dette hotel, som ellers har et lidt blakket ry.

jørgen7

De er naturligvis nødt til at afprøve alle mulighederne selv, for at kunne anmelde det fuldt ud og have hold i deres beskrivelser samt netværke med de andre erhvervsdrivende på øen.

jørgen11

Saleh tester windsurfing, som hun ender med at blive ret bidt af.

jørgen12

Og Jørgen? Han har besluttet sig for at afprøve samtlige retter på menukortet for at kunne give sin bedste vejledning til gæster og potentielle kunder…

Men han kan ikke nøjes med at spise sig igennem tilværelsen…

jørgen13

Der er gløder der skal gåes på, temperaturindstillinger der skal testes og billeder der skal tages.

jørgen16

jørgen18

Der er også nye transportmidler der skal testes og det skal vurderes hvad der er bedst. Det er gået op for Jørgen at han nok må investere i et eller andet vandrevet transportmiddel, men han er ikke helt sikker på hvad endnu…

jørgen17

Mange gæster kommer også til øen for at dykke så det skal naturligvis også prøve. De slog om det og det blev Jørgen der skulle kaste sig ud i det. Ingen af dem var meget for det efter at have set en haj uden for deres terasse den ene morgen. Dykkerinstruktøren lover dog Jørgen at det ikke er farligt…

jørgen19

Jørgen får efter et par uger sit certifikat og han må indrømme at det virkelig er en forunderlig verden der er under havoverfladen.

jørgen14

jørgen8

Ja, livet er i den grad blevet ændret for Jørgen og Saleh. Hvem skulle have troet at de ville stå her den dag i dag? De er lykkelige og begejstrede for tilværelsen og nu håber de at alle deres anmeldelser og aktiviteter vil påvirke hotellet i positiv retning, så de kan begynde at tjene lidt penge på det.