Familien Severinsen – Del 47

Der er gået en uges tid siden Erik fik den skelsættende opringning fra Hansa. Han har ikke fået meget søvn i perioden og hans humør svinger fortsat meget. Han har trukket sig fra sine venner og fra Ashley og har haft mest behov for at være sig selv. Han har dog også talt meget i telefon med Jørgen for at få et godt broderligt råd. Jørgens melding er klar: Drop Hansa og lad hende sejle sin egen sø, men vær der for barnet i det omfang det er muligt. Hvis han havde formået at glemme hendes eksistens i den tid han var på uni, så var hun vel ikke den eneste ene? Måske har Jørgen ret…

erik55

Bjørn er ikke en af Eriks nærmeste venner, men under en ping pong kamp får han alligevel Erik til at åbne sig op og de får en god lang snak om hele problematikken. Bjørn er også tilhænger af at Erik og Hansa ikke er meant to be, hvis han har formået at glemme hende på et par uger. Men det skal naturligvis ikke gå ud over barnet, men heller Eriks uddannelse.

Erik beslutter at give Hansa beskeden om at han ikke er klar til at være fuldtidsfar og at han skal passe sit studie og at hun hellere bare må flytte over i den lejlighed selv, men at han nok skal være der for barnet når den tid kommer. Hansa er stadigvæk meget sur og er lige nu ikke interesseret i at han overhovedet skal have noget med barnet at gøre.

Erik beslutter at han ikke kan stille noget op i situationen lige nu og bestemmer sig for at prøve at glemme det for en stund og tage til fest. Han trænger også til at møde nogle mennesker. Og måske han skulle prøve at redde det over for Ashley inden han får ødelagt to forhold på en uge…

erik56

Da han ankommer til festen er noget af det første han får øje på Ashley. Han ser straks hvordan hun bager på maskotten og det kan han slet ikke håndtere.

erik57

Han får hevet maskotten til side og gør noget han ikke er stolt over nu. Heldigvis får maskotten talt sin sag og får forklaret at han altså ikke er interesseret i Ashley. Erik falder til ro og beklager sin adfærd og siger at det har været en lorteuge. De drikker en øl sammen og får også taget en lille selfie for god ordens skyld.

erik58

Festen fortsætter hjemme på kollegiet, hvor alle vennerne samles.

erik59

Erik er bålmester og sørger for at bålet brænder og at der er styr på det hele. Lige indtil han bliver optaget af noget andet i hvert fald…

erik60

Han er ikke helt klar over hvordan hans tøj kom af og hvorfor hans professor hjælper ham med at drikke af tønden. Han ved dog at han aldrig har haft flere tømmermænd end da han vågner op den næste formiddag.

erik62

Han bestemmer sig for at de tømmermænd er nødt til at blive kureret med frisk luft og går ud på campus for at lade sig inspirere af omgivelserne. Det er enormt befriende for Erik bare at være ham og sin tegneblok, her kan han få bearbejdet sine følelser på en måde som han ikke kan ved at tale med andre.

erik63

Da han vender hjem sidst på eftermiddagen er huset ved at gøre klar til den næste fest. Hvad Erik havde glemt alt om er at ved midnat bliver deres karakterer for semesteret frigivet og det skal naturligvis fejres med en fest. Han er lidt sløv i optrækket da hans krop er noget medtaget efter gårsdagens fest, men han går i kælderen med Miles og spiller ping pong for at starte stille og roligt op.

erik64

Stille og roligt udvikler det sig til noget af en abefest og den ene tønde tager den anden…

erik65

Miles og Erik er i hopla og fejrer det næsten færdiggjorte semester og den fortstående sommerferie.

erik66

I haven er der som sædvanlig gang i bålet og Erik pimper det lidt med nogle sjove ting han købte af en medstuderende. Det fineste glitter springer ud af bålet og sætter en rigtig festlig stemning resten af natten.

erik67

Ved midnatstid er det tid til at tjekke karaktererne ud. Erik er skeptisk for de sidste par uger har han ikke ligefrem været en eksemplarisk studerende.

erik68

Men heldigvis har de første måneders hårde slid gjort sit til at han afslutter semesteret med topkarakterer.

Den sidste dag inden hjemrejsen er kommet og Erik har fået overtalt Ashley til at mødes med ham for at få renset luften inden de tager hjem på ferie. Han inviterer hende ud og gå en tur med en kop kaffe og beslutter at fortælle hende alt hvad han har gået og tumlet med i tankerne på det seneste. Han forstår godt hvis hun ikke vil have mere med ham at gøre, men til hans store forbavselse er Ashley ligeglad med Hansa og alle de problemer. Det forhindrer ikke hende i at synes at Erik er fantastisk og hun tilgiver hans underlige og fraværende opførsel.

erik70

Resten af dagen tilbringer de to sammen for at tage afsked med hinanden. De afslutter aftenen i bowlingcenteret med vennerne og bliver der indtil de lukker.

erik71

erik72

erik73

De aftaler at tale sammen hver dag i ferien og håber at få lejlighed til også at besøge hinanden.

erik74

Næste morgen er grå og trist – lidt som følelsen af afsked… Det er tid for Erik at tage hjem til Erin og Theodor og bruge sommeren der. Han glæder sig til at vende tilbage til vennerne igen næste semester.