Familien Severinsen – Del 46

Siden sidst vi besøgte Rainer og Lily er der sket en masse…

Gustav er netop fyldt 5 år og skal lige straks starte i skole. Rainer blev færdig med sit speciale og har fået job hos en stor international forskningsvirksomhed, hvor han arbejder med planteenergi som hovedområde. Han fik nogle virkelig gode resultater med sit speciale og blev ansat med henblik på at undersøge om det er noget der kan sælges internationalt.

Lily 104

I weekenden fejrede de Gustavs fødselsdag og nu nyder Rainer og Gustav godt af kageresterne. Lily og Rainers gave til Gustav var en legeplads i haven. Han elsker at være udenfor og de ville gerne have gjort noget ved den kæmpe store have. Og eftersom de jo har tre børn der nyder at lege med hinanden var det oplagt at lave haven super børnevenlig.

lily 108

De får hele det bagerste hjørne, hvor der bliver opsat et klatretårn, rutchebane, sandkasse, hinkeruder og gynger mm. Der bliver naturligvis også sat et fodboldmål op, så de kan lege med bolde.

lily 106

lily 107

Gustav er i den syvende himmel og leger hele dagen i haven!

lily 110

Tvillingerne Sara og Julie leger meget med hinanden og er efterhånden blevet så store at de ikke hele tiden har brug for far og mor.

lily 109

Dette efterlader god tid til en eftermiddagslur og at læse i gode bøger eller hvad man skulle få lyst til. Faktisk føles det lidt mærkeligt, men også rart. Tænk at børnene er så store nu!

lily 111

Gustav og Rainer bruger mange timer på at spille fodbold i haven. Gustav bliver super god og skal snart starte på det lokale U7 hold. Og Rainer har jo kun godt af lidt ekstra motion.

Lily-105

Gustav er også tæt knyttet til sine to yngre søstre, som han nyder at passe på. Ingen skal gøre dem fortræd, det er helt sikkert!

lily 112

Lily er startet op på studiet igen og er lige nu i praktik på Kardiologisk afdeling på det lokale sygehus. Hun nyder at være tilbage igen og komme ud og møde nogle voksne mennesker. Hun har nydt at gå derhjemme, men nu er det på tide at fortsætte hvor hun slap, da hun gik på barsel med Gustav.

Rainer har fået en bonus på arbejdet, da hans indsats har betydet at hele det asiatiske marked er åbnet op for virksomheden. Han beslutter i samråd med Lily at de penge skal bruges på en swimmingpool i haven! Børnene vil elske det! Og det samme vil han selv og Lily. Det er jo også penge de ikke forventede at få, så det føles rigtigt at bruge dem på noget lidt luksuriøst som de ellers ikke ville gøre normalt.

lily 113

Gustav er slet ikke til at stoppe igen. Hvis han var meget i haven før er det ingenting i forhold til nu!

Lily 114

Når han ikke flyder rundt på madrassen så øver han sig i udspring fra vippen. Han er ret sporty den unge mand faktisk!

lily 115

Mens Gustav boltrer sig udenfor har Rainer og Lily travlt med at lære pigerne at gå. De er ikke så hurtige som Gustav, men det går da langsomt fremad.

lily 116

lily 117

Pigernes når ikke at blive helt renlige og snakker heller ikke så godt, inden deres fødselsdag oprinder. Det afholder dem naturligvis ikke fra at fejre dagen med maner, men det vil nok give pigerne et par udfordringer i deres liv senere hen.

lily 118

Sara bliver lidt småneurotisk og synes hun ser spøgelser over det hele og skal derfor tjekke hele huset igennem… Hver dag! Lily og Rainer forsøger at forklare hende at der ikke kan være spøgelser i så nyt et hus, men det er hun ligeglad med. De er jo lige der under sengen og bag døren. Hvorfor er det så svært at se?

Hvordan udvikler familien sig nu hvor de har tre store børn i husholdningen? Kan de få rettet op på Saras neurotisme? Og hvad har Julie fået af særheder?