Familien Severinsen – Del 45

Dagen derpå efter den store fest, står den på oprydning, rengøring og tømmermænd.

elin96

Elin synes at Hank er begyndt at tage sig nogle friheder… Mon det er en midtlivskrise, når han sådan begynder at gå nøgen rundt i køkkenet? Hun synes måske godt han i det mindste kunne tage bukser på, men hun orker ikke at sige det lige nu. Hun har sådan en frygtelig hovedpine. Resten af dagen går med at se film og hygge med lille Basil og med at spise en masse pizza.

elin97

Det er begyndt at blive forår og Hank føler sig lidt kåd og teenageagtig. Klar til eventyr næsten. På vej til byen får han sådan lyst til lige at hoppe rundt i en vandpyt, som var han 4 år igen. Det er dejligt befriende at slippe for al den sne, der har ligget i hvad der føles som meget lang tid.

elin98

Basil vokser og vokser og hun bliver frygtelig forkælet af sin familie. Hank er begyndt at have lidt komplekser over at han jo er gammel og Basil er så lille. Tænk hvis han ikke når at opleve at hun vokser helt op? Han må hellere bruge så meget tid som overhovedet muligt sammen med hende resten af hans liv! Han kan ikke få nok.

elin99

De beslutter sig for at holde Basils fødselsdag helt stille og roligt. Nu har de jo lige holdt en stor fødselsdagsfest og Basil forstår det jo ikke alligevel. Så de nøjes med en dejlig kage og et par gode gaver til den lille trunte.

elin100

Basil vokser op som en smuk lille pige med lyse lokker og smilende øjne. Hun ligner sin far meget med sine ansigtsudtryk og har tilsyneladende arvet morfar Theodors lyse hår.

elin101

Elin er begyndt at gøre klar til at skulle tilbage til skolen igen, men der er lige en måneds tid tilbage af hendes barsel. Den bruger hun på at lære Basil at gå og tale og at gøre hende klar til at begynde i børnehaven.

elin102

Hank er blevet forfremmet og han er ikke længere patruljerende betjent. I stedet for arbejder han mest på kontoret, hvilket betyder mere stabile arbejdstider. Det harmonerer fint med familielivet og betyder at de kan få dagligdagen til at hænge sammen, når Elin skal starte op med skole og arbejde igen.

elin103

Hank nyder virkelig at være far og ærgrer sig stadigvæk lidt over at han ikke er blevet det for 15 år siden. Men så havde han på den anden side ikke haft Elin til at få Basil med og så havde det jo ikke været det samme alligevel. Nej, det er nok meget godt som det er nu. Bare de tre, en perfekt lille trekløver.