Familien Severinsen – Del 44

Efter sidste fest har Erik brugt meget tid på at skrive sms’er med Ashley. Pigen med det blonde hår og de store dådyrøjne. Efter lang tid får han taget sig sammen til at spørge om hun vil med på date og heldigvis siger hun ja. Erik kunne flyve så meget det kilder i maven!

erik38

Han har inviteret hende med ud og bowle og sørger naturligvis for at dokumentere daten på bedste vis. Selfies skal der til! Og så er det jo også en meget smart måde at komme tæt på en man gerne vil tættere på.

erik39

Erik prøver at lade være med at være alt for god, men han er alligevel så meget sportsnørd at han ikke kan få sig selv til at spille alt for dårligt. Men det er også lige meget for de ved godt begge to at denne her aften i bund og grund ikke handler om bowling.

erik40

Ashley inviterer Erik med hjem og udfordrer ham til at lave mad til hende.

erik41

Erik er heldigvis ferm i et køkken og ikke bleg for en udfordring som I ved, så han går i køkkenet og tilbereder et lækkert måltid til dem.

erik42

Ashleys roomies er allesammen til en fest, så de har hele huset for sig selv. De nyder den lækre mad, kigger sødt på hinanden og har dybe samtaler.

erik43

Aftenen går på hæld og Ashley takker Erik for dejlig mad og godt selskab. De skal til at tage afsked men de trækker det begge to ud.

erik44

Erik foreslår at han jo evt. også bare kunne sove her og så kunne han lave morgenmad til hende i morgen tidlig. Den er Ashley ikke længe om at sige ja til og de omfavner hinanden og ender i et langt kys. Det her er helt perfekt. Erik har aldrig følt sådan før.

erik45

Lidt mere dokumentation til scrapbogen…

erik46

Erik og Ashley fortsætter snakken i timevis på Ashleys værelse og de falder i søvn arm i arm kl. 4 om natten med et smil på deres læber.

erik47

Næste morgen er Erik svært tilfreds med situationen. Han er vild med Ashley og hun er tilsyneladende vild med Erik. Man kan godt forstå hende…

erik48

Det blev aldrig til den morgenmad sammen, men efter en lang afsked tager Erik hjem til sig selv og de aftaler at ses senere samme dag.

erik49

Ashley er en typisk fars pige, som kommer fra en semi velhavende familie hvor hendes forældre rejser meget rundt og laver forretninger. Denne opvækst har inspireret hende til selv at læse international business og hun håber at skabe sig en karriere i en stor international virksomhed en dag. Eller måske blive selvstændig. Det ved hun ikke endnu.

erik50

Erik udnytter hver lejlighed til at se Ashley og han har en overraskelse til hende. Han har fået fremkaldt et par billeder fra deres date og sat dem i ramme.

erik51

Ashley er begejstret og spørger Erik om det så betyder at de er kærester?

erik52

De bliver enige om at det gør det og de skynder sig at tage et billede til Facebook, hvor de med det samme deler den glade nyhed.

erik53

Der går ikke andet end to timer før Erik har Hansa i røret…

HANSA! Han havde fuldstændig glemt alt om Hansas eksistens. Åh Gud, det må bare ikke ske det her… Hvad er det dog han har gjort. Han føler sig som det dårligste menneske i verden. Hansa er ikke bar sur og skuffet… Hun er også gravid!

Det her er en katastrofe uden dimensioner. Hvordan kunne han glemme Hansa? Hun bor jo hjemme hos hans forældre og er lige ved at flytte i den lejlighed de to skulle bo i sammen. Erik har aldrig været så mundlam som han er nu… Men Hansa får sagt det meste. Han skal ikke bryde sig om at komme tilbage til hende og deres baby – han har gjort nok sagde hun og smækkede røret på.

erik54

Erik lå søvnløs de efterfølgende nætter og fik heller ikke meget ud af undervisningen.

Hvordan skal det her rod dog ende?