Familien Severinsen Del 4

Det er blevet tid til endnu et besøg hos Familien Severinsen.

Sidst hørte vi at Lily havde fået en ny hobby, nemlig at lave kreative projekter af de sjove ting og sager hun slæber med hjem fra genbrugspladsen. Det bruger hun lige for tiden al sin fritid på og hun bliver virkelig dygtig. Ja man fristes næsten til at sige at hun bliver markant bedre time for time!

Erik der er familiens sidstankomne er den nemme baby, der bare pludrer løs med sin bamse og kun brokker sig når han er sulten eller trænger til en tør ble.

Når Lily løber tør for dippedutter til sine projekter er hun typisk at finde på sit værelse, hvor hun maler. Hun er næsten altid alene og gider ikke rigtig være sammen med de andre børn i skolen. Hun har nogle bekendtskaber der er lidt ældre end hende selv, men ikke rigtig nogen hun er sammen med i fritiden – kun i skolen.

En morgen bliver Theodor ringet op med en dårlig nyhed. Hans barndomskammerat Alfred og dennes hustru Karen er på tragisk vis gået bort i en forfærdelig ulykke. De efterlader sig en adoptivsøn, som nu er forældreløs! Theodor kan slet ikke klare tanken om, at sønnen endnu engang skal bortadopteres til fremmede mennesker, så uden at tøve tilbyder han at deres søn kan flytte ind hos ham og Erin.

Og sådan gik det til at Jørgen blev en del af Familien Severinsen.

Jørgen elsker at være udenfor – vil faktisk hellere være ude end inde. Theodor bruger meget tid sammen med ham, både for at sikre at han klarer sig ok ovenpå forældrenes ulykke, men også fordi han faktisk nyder at have lidt selskab i haven. Sammen får de i løbet af sommeren bygget et fantastisk træhus som Jørgen leger i dagen lang.

Hardimos og Tom nyder også at der er kommet lidt mere liv i haven, så de er nu også mere ude, hvor de dels leger og dels er uvenner. Sådan er det vel når hund og kat bor under samme tag!

Erik bliver større dag for dag. Nu varer det ikke længe før han begynder at kravle rundt på gulvet og lege med alt sit legetøj.

Lily har det lidt svært ved at Jørgen er kommet ind i familien. Jørgen er to år yngre end Lily og på mange måder er de hinandens diametrale modsætninger. Alt fra hudfarve og hårfarve over livretter, interesser til personlighed. Lily er som nævnt lidt indelukket, meget boglig og logisk tænkende og Jørgen er enormt udadvendt, elsker selskab, gider ikke læse bøger, synes matematik er ligegyldigt og vil langt hellere lege røver og soldater end at spille skak.

Som tiden går er det tydeligt hvor mange ligheder Erin og Elin har. Det er jo tydeligt for enhver at de er mor og datter udseendemæssigt, men personlighedsmæssigt er de også meget ens. De elsker fysiske udfoldelser, har svært ved at sidde stille og har et voldsomt temperament.

Selvom Hardimos oprindeligt var Erins kat er det faktisk Theodor og Hardimos der har det tætteste forhold. Det er som om at Hardimos har taget lidt afstand fra Erin, Lily, Elin og Erik. Men derimod har han knyttet sig meget hurtigt til Jørgen.

Eriks 1 års fødselsdag fejres stille og roligt derhjemme. Theodor er ikke til at skyde igennem, hans lille søn er blevet så stor allerede! Tænk at der allerede er gået et år!

Ligesom Lily får Erik sin fars rødlige hår og sin mors klare øjne og olivenfarvede hud. Theodor havde nu nok håbet at hans hudfarve havde slået lidt mere igennem, men man kan jo ikke stille så meget op med sit DNA… Og Erins hud har åbenbart meget dominerende DNA, siden alle tre børn har fået samme karakteriske hud.

Nu bliver det spændende om Jørgen for alvor falder til i familien, om Lily skal blive ved med at være en enspænder i skolen og om Elin virkelig minder så meget om sin mor, som det lader til lige nu.