Familien Severinsen – Del 39

Julen er kommet til Magnoaliavej og hele Familien Severinsen er taget hjem til Elin og Hank for at fejre højtiden. De spiser kalkun, åbner gaver og har en super hyggelig aften. Lidt af Hanks familie er også kommet og alle hygger sig og er naturligvis vældigt begejstrede da de får at vide at Elin og Hank venter en lille pige.

elin74

elin75

Erin er begejstret over at skulle være mormor igen og bruger det meste af aftenen på at diskutere børneopdragelse og redebyggeri med Hanks søster Heidi.

elin76

Elin er derimod travlt optaget af at spise kalkun… Og tærter… Og sushi. Ja bare alt i det hele taget. Hun er inde i en fase, hvor hun kunne spise hvad som helst, når som helst.

elin77

Efter en dejlig aften er gæsterne så småt på vej hjem.

elin78

Theodor benytter dog lejligheden til at sørge for at fortælle Elin hvor stolt han er over hende og at han glæder sig virkelig meget til at blive morfar til endnu en lille en. Det betyder meget for Elin da hun var lidt nervøs for om hendes far og mor måske synes det var dumt ift. at hun jo ikke er færdig med sit studie endnu.

elin80

En nat vågner Elin i voldsomme smerter og både hende og Hank ved præcis hvad der er ved at ske. De skal være forældre og lillepigen kommer nu!

elin81

De skynder sig afsted mod hospitalet, så Elin kan komme i trygge hænder hos jordmødrene.

elin82

elin83

elin84

Et par timer senere får Elin lagt lillepigen, som de kalde for Basil, i armene og en uendelig kærlighed opstår øjeblikkeligt.

elin85

Den lille familie er taget hjem i fred og ro og skal nu lære lille Basil at kende.

I de kommende afsnit må vi se, hvordan Elin og Hank klarer at være forældre.