Familien Severinsen – Del 31

Lily og Rainer erfarer at tiden går utroligt stærkt når man har en tumling og to spædbørn i sin husholdning. Der er hele tiden tøj der skal vaskes, bleer der skal skiftes, børn der græder og børn der skal have mad. Nogle gange føles det lidt som et samlebåndsarbejde, men det gør ikke noget – de kan lide det!

Rainer er begyndt at have lidt mere tid hjemme mens han skriver på sit speciale. Det gælder om at nyde det inden han er færdig og pludselig står med et 8-17 job.

Lily 92

Sara og Julie vokser simpelthen så hurtigt, det er helt utroligt. Inden man får set sig om skal de jo i skole med den fart! Lily står fortsat tidligt op om morgenen og giver dem mad en efter en.

Lily 93

Imens sørger Rainer for at Gustav får tøj på og får morgenmad, så han også er klar til spilopper. Der er en slående lighed mellem husets to herrer, det er i hvert fald ikke til at komme udenom hvem der er barnets far!

lily 94

Lily og Rainer holder fast i deres tradition om at spise morgenmad sammen og de når det næsten hver dag. Nogle gange bliver de forstyrret af grædende babyer eller Gustav der har lavet ballade, men de prioriterer det højt at få lidt kvalitetstid sammen først på dagen.

Lily 94-1

Mens Rainer skriver på sin opgave passer Lily børn og hus. Tvillingerne er heldigvis nemmere end Gustav var som baby, hun krydser fingre for at det fortsætter.

lily 95

Som husejer er der dog også andre ting end børn der skal passes og Lily lærer sig hurtigst de mest nødvendige handyman-tricks, så hun selv kan reparere en ødelagt vandhane og et stoppet toilet.

lily 97

Som en del af Rainers speciale er han i gang med en række eksperimenter med planter. Han er super optaget af det og kan ikke lade være med hele tiden at plante nye frø. Dette her er et helt særligt et han har købt hjem fra Etiopien, så det skal passes ekstra godt på og stå indenfor.

lily 96

Tiden går stærkt og pludselig har tvillingernes fødselsdag.

lily 98

Julie er lys som sin mor men har lidt af sin fars mørke hudtone…

lily 99

Sara ligner Gustav meget og har sort hår og mørkere hud – præcis som Rainer.

lily 100

Gustav går nu selv, eller rettere løber. Han er ikke til at stoppe igen den lille rod.

lily 101

Julie er en rigtig mors pige der elsker at hænge og pylrer lidt for meget når hun bliver overladt til sig selv. Sara har krudt i røven og elsker at udforske nye ting og er ikke bange for noget. Dem der sagde at tvillinger har samme personlighed har i hvert fald ikke mødt Sara og Julie.

lily 102

Rainer synes det er lidt hårdt med tre tumlinger i huset og han får ikke passet sin træning så godt som tidligere. Det kombineret med at han nu sidder meget ved computeren og skriver har betydet at maven er tilbage. Pokkers til yoyo-vægt.

lily 103

Men hvad betyder en lille rund mave, når man har tre fantastiske børn og en skøn hustru? Der går ikke lang tid før Gustav skal i børnehave og Lily skal tilbage i skole igen. Tvillingerne har de fået indskrevet i en dagpleje lidt længere oppe ad vejen. Rainer er lidt bekymret for at andre skal passe hans guldklumper, men han ved også hvor meget det betyder for Lily at komme i gang igen.

film

Børnene hygger sig så meget med hinanden derhjemme. Det bliver spændende hvordan de reagerer når de skal ud af deres boble og være sammen med andre børn. Men mon ikke de nok skal klare det? Det gør andre børn jo…