Familien Severinsen Del 3

Sidst vi var på besøg hos Familien Severinsen var datter nummer to, Elin, netop kommet til verden og datter nummer et, Lily, var ved at være klar til at starte i skole. Tiden går så stærkt!

Theodor og Erin har spinket og sparet for at kunne indrette kælderen med et flot værelse til Lily. De har endda købt en computer til hende, selvom de begge er meget teknologiforskrækkede. Men hun er jo så skarp og så skal hun da også have alle muligheder for at blive stimuleret, så hun kan suge al den viden til sig som hun kan rumme. Nu hvor de er i gang med at bygge om, så får de indrettet et badeværelse dernede. Nu er de jo 4 personer i husstanden og de drømmer lidt om at blive endnu flere, derfor kan et ekstra badeværelse hurtigt blive nødvendigt.

Lilys bedste legekammerat er Tom. Lily er ikke så vild med at være udenfor, men for Tom gør hun det gerne! Han elsker nemlig at lege med pinde og bolde.  Sammen leger de, lærer tricks og får brændt noget af det krudt af, som de begge har så rigeligt af. Nogle gange leger de også indenfor, men Theodor bliver altså skør i hovedet når de render så meget frem og tilbage, så han sender dem gerne ud. Lily holder dog max til at være ude en time, så vil hun ikke mere og så må de finde på noget andet at lave hende og Tom.

Elin er blevet tumling og hvor Lily er vokset om som en lille kopi af Theodor, så er Elin som snydt ud af næsen på Erin. Det sorte hår, de klare øjne og den olivenfarvede hud, jo der er i hvert fald ingen tvivl om hvem hendes mor er!

Lily opholder sig mest nede i kælderen, når hun altså ikke lige er ude og lege med Tom. Hun er begyndt at lære om kemi og i fritiden bruger hun meget tid på at lære nye reaktioner og opstille forsøg. Hun elsker det!

Det er gået op for Theodor og Erin at de venter barn nummer tre. De er ovenud lykkelige! Med så perfekte børn som de får, burde der ikke være en øvre grænse for hvor mange de kan få. De er fascinerede over, at de kan blive ved med at finde kærlighed og overskud til det lille nye barn, men det er vist bare et af de små mirakler her i livet – kærligheden til sine børn er uendelig! Lily er henrykt over at få en lille ny lillesøster eller lillebror, men Elin forstår ikke så meget af det endnu.

De har besluttet at også denne fødsel skal være en hjemmefødsel. Theodor elsker Erin, elsker sine børn og elsker tanken om at blive far endnu engang. Men selve konceptet omkring fødslen har han det godt nok svært ved. Derfor er han måske ikke den største støtte for Erin under fødslen, men hun ved at han elsker hende og børnene ubetinget alligevel.

Det tredje barn der fødes i Familien Severinsen bliver en lille dreng, som de giver navnet Erik. Efter først at have fået to piger er de henrykte over at de også skal opleve at opforstre en dreng.

Erin har ikke bestilt andet end at gå hjemme på barsel i mange år nu, men hun trives faktisk bedre med det end først forventet. Men det er naturligvis hårdt, så hun er glad for at Theodor hjælper alt hvad han kan, når han kommer hjem fra arbejde. Lily er også blevet god til at give en hånd med i det daglige.

Til sin store glæde har Theodor opdaget at Elin tilsyneladende deler sin søsters intelligens. Hun pludrer løs og samler større puslespil end andre børn på hendes alder. Han er så stolt af sine døtre! Gad vide om Erik bliver ligeså skarp som pigerne?

Lily nyder at lære alt hvad computeren har åbnet op for af muligheder. Hun har en livlig fantasi og bruger rigtig meget tid på at skrive små noveller og eventyr. Hun kan få timer til at gå foran den skærm, hvilket hendes forældre ikke helt forstår.

Erin er gået i træningsmode igen ovenpå fødslen af Erik. Det har været svært for hende at være gravid, nu hvor hun går så meget op i at dyrke motion. Men nu giver hun den lige en skalle om natten når hun er vågen og har stuen for sig selv.

Erik er nok den nemmeste baby at passe af de tre de nu har haft. Måske er det bare fordi han er den tredje i rækken og de nu er mere erfarne, men det lader til, at han har et mildt væsen og indtil videre har der ikke været nogle problemer med ham overhovedet.

Elin derimod har lidt mere temperament. Hun er en rigtig spradrebasse og ikke nær så forsigtig som Lily og har altid et helt fantastisk humør. Det eneste tidspunkt hun sidder stille er faktisk når hun læser bøger eller spiller på sin xylofon. Mens Theodor og Elin øver sig i at gå, bruger Erin kræfter i køkkenet på at lave… Magi?! Ja det er faktisk ikke til at sige, men et eller andet er hun vist ude på…

Ud over interessen for kemi er Lily også blevet vældig opfindsom og sløjdtimerne i skolen har inspireret hende til at være kreativ på helt nye måder. Efter skole cykler hun nu tit forbi genbrugspladsen og ser om der ikke er nogle spændende dippedutter hun kan bruge til sine kreative projekter. De andre børn synes vist hun er lidt mærkelig, men det er hun nu ret ligeglad med. De forstår hende ikke alligevel og hun tvivler på om de nogensinde kommer til det. De er tilsyneladende mere interesseret i at se tv og lege med dukker end i at lære om kemi, biologi og matematik.

Nu hvor Theodor og Erin har fået tre børn, har de besluttet at der lige skal gå lidt tid før de får den næste, hvis de skal have en mere. De er lidt i tvivl. Huset er ved at være lidt trængt igen og det er jo ikke helt billigt at lave udvidelser.

Theodor har langt om længe fået gjort lidt ved haven. Det er ikke alverden, men man skal jo starte et sted. Han hygger sig sådan med det og det er også hans måde at få et frirum fra familien. Han er tilsyneladende den eneste i familien ud over Tom og Hardimos, som holder af at være udenfor. Han forstår simpelthen ikke at børnene ikke gider at komme ud og lege. Den særhed må de have fået fra deres mor.

Det var alt for denne gang i Familien Severinsen.

Følg med næste gang og find ud af, om der skal være endnu en familieforøgelse i familien eller om det var det for denne gang. Og hvad mon der venter forude for Lily, Elin og Erik? Hvordan udvikler deres personligheder sig og kommer de mon nogensinde til at holde af at lege udenfor?