Familien Severinsen – Del 27

Siden sidst er der sket en masse hos Lily og Rainer, der var på randen af et sammenbrud pga. søvnløse nætter. Gustav den lille bandit styrede hele familien med sit umulige søvnmønster, men det ser ud til at det er ved at vende nu.

Det passer Lily virkelig godt, for hun bliver (sjovt nok) mere gravid for hver dag der går og har brug for ordentlig hvile. Et besøg hos Lilys kollegaer på sygehuset fik gjort hende opmærksom på at Gustav havde nogle problemer med maven, som gjorde at han hele tiden havde ondt. Nu får han behandling for det og sover næsten igennem natten. Lily og Rainer er som to nye personer.

Det er endda lykkedes Rainer at smide 15 kg på tre måneder! Er det ikke utroligt hvad god søvn og daglig motion kan gøre?

Endelig er der kommet lidt daglige rutiner i deres liv igen. Mens Rainer løbetræner laver Lily morgenmad til dem.

De spiser endda morgenmaden sammen og får talt om andre ting end Gustav også. Lily nyder at høre Rainer fortælle om hvad der sker ude i voksenlivet. Man kan godt gå hen og blive helt bims i hovedet af alt det der gu-gu-ga-ga babysprog.

Rainer siger farvel til Gustav, Lily og baby inde i maven, inden han tager på arbejde. Han glæder sig sådan til baby kommer og de kan holde 14 dages barsel sammen.

Lille Gustav er netop blevet 1 år gammel og han er nu ikke længere en lille baby man ikke kan lave så meget med.

 

Nu er det tid til at lære ham endnu bedre at kende og se hvordan den lille stædige trold udvikler sin personlighed. Det bliver også lidt sjovt at se, hvordan den lille ny kommer til at ligne Gustav. Forhåbentlig får den nye baby et bedre start på livet søvnmæssigt!

Sommeren går på hæld og Rainer har netop afsluttet sin næstsidste eksamen. Nu mangler han kun at afslutte sit speciale og så er han klar til at komme ud og tjene nogle penge!

Lily nyder virkelig sin graviditet denne gang. Hun ved at der kommer til at gå et par år før hun skal opleve dette igen, hvis de altså skal have flere børn. Det er faktisk slet ikke så dumt at være gravid, når man har et barn der sover om natten, er glad om dagen og en bette en der viser sig fra sin livlige side inde i maven. Hun kan føde når som helst nu!

Og en eftermiddag begynder veerne at tage til. Rainer kommer ind af døren og ser hun står der og ser mærkelig ud i hovedet og siger sjove lyde.

Først panikker han lidt, men så får han taget sig sammen og kommer i tanke om den plan de har lavet. Gustav skal over til svigerforældrene og Lily skal på sygehuset. Tjek og tjek…

Læs med næste gang, hvor vi finder ud af om familien bliver en dreng eller en pige rigere.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][poll id=”12″][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]