Familien Severinsen del 2

I sidste indlæg om Familien Severinsen så vi hvordan Theodor og Elin mødte hinanden og hvordan de sammen fik opbygget et hjem og en lille familie.

Siden da er tiden gået og baby Lily er bare blevet større og større og idag har hun fødselsdag og i den anledning har Theodor og Erin inviteret alle deres venner for at fejre hende. Det bliver en brag af en fest og Lily bliver fejret med maner!

Lily og Hardimos bliver hurtigt gode venner, men Hardimos knytter sig aldrig helt til hende. Han snuser tit til hende og skynder sig så at løbe væk… Skøre kat!

En weekend hvor Theodor går og pusler i haven kommer en løsgående hund forbi og den bliver hængende hele weekenden. Theodor forhører sig hos naboerne og da ingen mener den har en ejer beslutter Theodor og Erin at lade hunden flytte ind hos dem – de kalder ham for Tom.

Tom er vældig social og han elsker at lege, han har vist ikke fået den opmærksomhed han burde tidligere i livet.

Lily er et klogt barn som elsker at læse bøger og lege med dukken som en dag kom med posten fra et fjernt familiemedlem. Hun knytter sig utrolig hurtigt til dukken og den er med overalt!

Det lykkedes Theodor og Erin at blive gravide igen og om et par måneder skulle et næste familiemedlem melde sin ankomst. Erin har efterhånden tilpasset sin døgnrytme omvendt af Theodors. Det var egentlig ikke meningen men Lily er helt vågen om natten og Erin trives egentlig også bedst i mørket…

Tom er ligeglad om det er dag eller nat, han vil bare gerne nusses og leges med.

Theodor fascineres hver eneste dag af sin datters kloghed. Hun pludrer løs og han mener ikke der går mange uger før hun begynder at tale hele sætninger på trods af at hun knap nok kan gå selv!

Erin nyder sin graviditet som har været forholdsvis problemfri. Både hende og Theodor glæder sig til at møde den lille ny. Lily forstår ikke helt konceptet med at en baby er i mors mave, men hun kan dog godt se at mor er blevet tyk…

Ugerne går og det er snart blevet fast tradition at Lily læser bøger om natten, mens Erin leger med Tom, lærer ham tricks og ind imellem også læser lidt sammen med Lily. Gad vide om den næste baby også bliver en natteravn ligesom Lily?

Dagen kommer hvor Erin får veer og babyen melder sin ankomst. Denne gang bliver det en hjemmefødsel med assistance fra en jordemoder i lokalområdet. Theodor er lidt ude af sig selv og ved ikke rigtig hvad han skal gøre, så han holder sig i baggrunden med Lily og lader Erin få fred til at gøre hvad der nu skal gøres…

Endnu en smuk babypige kommer til verden og de beslutter at hun skal hedde Elin.

Nu har de pludselig mere end rigeligt at se til med Lily der har krudt i røven (om natten i hvert fald) og den nye lille Elin som kræver en masse omsorg og opmærksomhed. Theodor tager lidt ferie i de første uger, for at være så meget sammen med sine piger som muligt.

Tom kan godt mærke at der er kommet en ny baby i huset, han får i hvert fald ikke ligeså meget kontakt mere fra Erin… Dog begynder han at knytte tætte bånd til Lily…

Det er sæson for fødselsdage og i dag er det Lily der står for tur. Hun er straks klar til at starte i skole, selvom hendes forældre er lidt spændte på hvordan hun vil have det sammen med de andre børn. Hun har alle dage holdt mest af sit eget selskab og så er hun altså bare lige lidt mere intelligent end gennemsnittet, så måske det bliver lidt for kedeligt for hende at starte i 1. klasse?

Det var alt for denne gang om familien Severinsen. Følg med næste gang og se om det endelig er blevet tid til at få den hest, nu hvor familien har fået to smukke døtre, en hund og en kat. Og hvad med haven – skal der ikke snart ske noget der? Erin ville egentlig også gerne snart tilbage på arbejde igen, men hvad stiller man lige op når man ikke har været på arbejde i næsten tre år og helst er vågen om natten?