Familien Severinsen – Del 17

Der gik ikke mange uger fra Lily og Rainers bryllupsfest, til de fandt ud af at de ventede sig. Det var ikke helt planlagt men da de ønsker at få flere børn, så blev de alligevel meget lykkelige over nyheden. De fandt ud af at de venter en lille dreng.

Under graviditeten sørger de for at nyde deres sidste tid sammen uden børn. De bruger tid sammen med vennerne og går til koncerter når lejligheden byder sig. Inden de får set sig om bliver to til tre og deres hverdag vil se betydelig anderledes ud.

De venter baby når som helst nu og Lily har haft svært ved at sove de sidste nætter pga. uro. Hun venter faktisk bare på at det skal gå i gang, nu vil hun gerne have den lille ny ud…

Og inden ugen er omme får hun veer!

Som kommende far er det nok aldrig nemt at vide hvad man skal gøre af sig selv i denne situation og Rainer reagerer som de fleste andre fædre gør. Med panik! Lily holder hovedet koldt og som kommende læge er hun forberedt på hvad der nu skal ske. Hun får beroliget Rainer og får ham til at ringe efter en taxa, så de kan komme på hospitalet.

Næste gang de vender hjem er det med lille Gustav i deres arme. Så lille, så fin, så perfekt!

Lily nyder at gå derhjemme på barsel med Gustav. Han opfører sig så pænt, sover for det meste om natten og er nem at have med at gøre. Hvis det ikke bliver værre er det der forældrenoget da ikke så slemt, tager hun sig selv i at tænke…

Rainer er tilbage på skolebænken igen efter 14 dages barsel, men han nyder dog at have både eftermiddag og aften sammen med Lily og Gustav. Det ville han trods alt ikke have i samme grad, som hvis han havde fuldtidsjob. Til gengæld må de så leve med at vuggen står i soveværelset og at Gustav ikke har sit eget værelse endnu. Men nu er han selvfølgelig heller ikke så gammel at han forstår det endnu.

Lily har en mistanke om noget der i høj grad kan påvirke fremtiden, men hun tør ikke dele sine tanker med Rainer… Hun er heller ikke sikker på at det er noget… Hun må lige se tiden an!

Følg med næste gang vi skal ned til Lily og Rainer og se hvordan de trives med forældrerollen samtidig med at studierne skal passes. Og så må vi se om Lily skal have en snak med Rainer eller om det ikke bliver nødvendigt.