Familien Severinsen – Del 16

Sidste gang vi besøgte Lily og Rainer, var til deres bryllupsfest. Siden da er hverdagen faldet på for det nygifte par, men de er stadigvæk nyforelskede og nyder tilværelsen i det lille hus i byen.

Lige nu har de sommerferie fra deres studier. Lily læser jo Medicin og Rainer er i gang med en naturvidenskabelig uddannelse og skal i praktik samme sted, hvor Lilys far Theodor arbejder, når de starter igen efter ferien.

Nogle af de penge de fik i bryllupsgave har de brugt til at shine lidt op i hjemmet og Rainer nyder at gå og lege handymand. Lily er kommet ind i en god periode, hvor hun føler kreativiteten spire og bruger en masse tid på at male billeder.

De drømmer meget om deres fremtid og glæder sig til det liv de skal have på den anden side af studierne. Men der er jo en del år til endnu… Lily er kun lige færdig med første år semester på medicinstudiet, mens Rainar er et års tid længere fremme. Men derfor kan man jo godt drømme om et dejligt hus med en stor have og god udsigt til vandet.

For ikke at gå helt i stå i ferien prøver Lily at holde sig i gang med noget gymnastik foran fjernsynet. Hun har været så sløv og uoplagt på det seneste og tænker at motion i hvert fald ikke kan skade humøret.

Hun finder dog snart ud af at der er en naturlig årsag til at hun har været så træt. Det lader til at hun er blevet gravid…

Sommeren går på hæld, studierne starter op igen og Lilys mave vokser dag for dag. De var egentlig blevet enige om at de skulle vente med børn til de var kommet lidt længere frem på deres uddannelser, men nu hvor hun rent faktisk er gravid føles det som det eneste rigtige netop nu. Så må de finde ud af det praktiske ift. studierne hen af vejen.

Rainer glæder sig så meget til at skal være far. En scanning har netop vist at de venter sig en lille dreng! Det bliver så spændende… Næste udfordring er så, hvor babyen skal bo henne. Der er ikke meget plads til familieforøgelse i det lille hus her. Men pengene er også lidt små, for det studerende par… Tiden vil vise, hvad det ender med.