Familien Severinsen – Del 15

Da vi efterlod Jørgen sidst, var han lige midt i et spil om liv eller død. Til Elins fødselsdag var en kusine faldet død om midt under festen og som den helt og charmør som han er, fik Jørgen overtalt manden med leen til at spille om det. Der var et flertal der troede på at Jørgen vandt…

Men som den trofaste læser måske ved, er Jørgen ikke just den mest boglige eller det mest logisk tænkende medlem i Familien Severinsen. Han aner faktisk dårligt hvad skak går ud på og derfor tabte han spillet til Manden med Leen og kusinen blev taget med over på den anden side. Tragisk… But life goes on som man siger.

Jørgen har sin karriere som spirende showbiz sanger at pleje og han tilbringer de fleste timer på diverse clubs og barer rundt omkring i byen. Ofte er han at finde på Mick Karaokee bar, hvor han med glæde synger både solo og duetter. Her giver han den fuld skrue med sin showbiz kollega Sparkle, som hun kalder sig.

En af Jørgens store drømme er at få et poolbord, men det er jo lidt dyrt. Derfor må han nøjes med at bruge dem der er rundt omkring i byen. Han øver sig på at lave tricks, som han forhåbentlig kan bruge til at imponere. Man ved aldrig hvornår det kan blive nyttigt i denne branche!

Men man bliver jo ikke rig af at synge karaokee, spille pool og drikke sig fuld. Så når kistebunden er ved at være tom, så må Jørgen ud på gader og stræder med sine talenter. Han har en kontrabas, som han ind imellem tager frem i lyset og spiller et numer eller tre på. Folket elsker det. Det er ikke så tit man ser en så ung og flot fyr med et så gammelt og klassisk musikinstrument. Og med sin gode stemme kan Jørgen jo synge til de melodier han spiller – det kan de godt lide… Især de ældre damer! Men han ved også præcis hvordan de skal charmeres…

En dame er han specielt interesseret i at charmere. Det er nemlig Mor Maarbjerg, Mariettas mor. Jørgen har nemlig en plan, som han gerne lige vil have hendes accept af, inden han fører den ud i livet.

Men som sagt, (også) ældre kvinder er vilde med Jøgen og Mariettas mor er ingen undtagelse.

Jørgen er glad og spændt da han senere mødes med Marietta i parken, da hun har fri fra arbejde. De sidder og taler lidt om hvad de skal bruge aftenen på og beslutter sig for at ringe rundt til deres venner og invitere til fest derhjemme. Det er jo onsdag…

Og som de vellidte mennesker de er, ender det med at alle vennerne dukker op, inkl. Lily, Rainer, Elin og Erik selvfølgelig.

Festen går ikke stille af sig og der er sang og dans til den lyse morgen.

Som mørket falder på bliver stemningen mere intim mellem Jørgen og Marietta og Jørgen kan ikke længere holde sig tilbage. Nu må han ud med det han har pønset på hele ugen.

Han falder på knæ og spørger Marietta om hun vil være hans for evigt. Og selvfølgelig vil hun det! Stemningen bliver euforisk og klokken bliver 7 før gæsterne begynder at gå hjem (til naboernes store irritation)…

Marietta er en lykkelig ung kvinde og hurtigt begynder de at drømme om fremtiden sammen. Kunne livet være mere perfekt?

Det mener Jørgen i hvert fald ikke. Marietta har en eftermiddagsvagt i spasalonen og Jørgen tager en slapper i haven, oven på aftenens lidt for vilde fest, hvor han øver sig på sine golfslag.

Næste gang vi besøger Jørgen og Marietta skal vi se, hvordan det går det nyforlovede par. Og ikke mindst om det snart lykkedes Jørgen at få sig et gig på et af de større spillesteder i byen.