Familien Severinsen – Del 14

Sidst vi mødte Jørgen, var til Lily og Reinars bryllupsfest, hvor han var den rørte lillebror der festede natten lang sammen med de andre gæster. Der gik ikke mange uger efter brylluppet, før Jørgen også fik mod på at kaste sig ud i voksenlivet. Skolen var færdig og han endelig stod hans fremtid klar for ham, han var ikke i tvivl om hvad han skulle…

Han fandt et lille bitte hus inde i byen, det var billigt, dårligt indrettet og ikke videre pænt. Men det var et hjem… Hans hjem. Arven fra hans forældre kunne hjælpe ham med huslejen indtil han begyndte at tjene nogle penge, men den plan han havde lagt lagde ikke just op til at blive rig lige med det samme…

Jørgen har ikke tidligere gået meget op i madlavning og husarbejde, der er trods alt sjovere ting i livet. Don’t you agree? Men man jo lære det hen af vejen, som det nu engang kommer. Jørgen er alligevel ikke typen der er så meget hjemme, så lidt snavs skal ikke genere ham.

Kan i huske Marietta? Hun er Jørgens on and off kæreste og har været det i et par år snart. Marietta elsker at feste ligesom Jørgen og de har mange fælles venner og går til fest hver eneste weekend og ind imellem bliver det da også til en enkelt tirsdagsfest – det kan man jo godt, når man ikke går i skole… Marietta er vild med at Jørgen har fået sit eget sted nu og hun er der hele tiden. Det er fint med Jørgen, han er typen der ikke er vild med at være alene, der skal helst ske noget hele tiden.

Og det gør der i den grad. Hvis nogen kan få tiden til at gå så er det Jørgen og Marietta. Her tager de sig en pudekamp en formiddag inden Marietta skal på arbejde i den lokale spasalon.

Når Marietta ikke er hjemme øver Jørgen sig på sin sang og dans. Han vil nemlig blive til noget nu inden for showbiz branchen og han er villig til at arbejde hårdt for sagen. Eller… I ved, så længe der altså stadigvæk er plads til fest og ballade ved siden af.

Han har fået nogle små jobs som syngende bud. Han finder det lettere pinligt men det giver ham lidt penge på kistebunden og nogle kontakter i branchen.

Når man skal være kendt må man arbejde for sagen – også når det kommer til sit udseende. Nu har Jørgen heldigvis gode gener og er lidt af et skår hvis han selv skal sige det. Men den six-pack på maven kommer jo ikke af sig selv. Derfor laver Jørgen også masser af mavebøjninger. Han har lavet en lille leg, hvor han skal prøve at nå øverste skuffe i kommoden, for hver mavebøjning han laver.

Jørgens kunstnernavn er “Jay Jay” og når Jay Jay er på skruer han så meget op for charmen som han kan. Han går ofte i parken og optræder for drikkepenge. Især da han fandt ud af at det ofte giver ham det samme udbytte på to timer, som en hel dags arbejde som syngende bud.

Da Elin skal holde fødselsdag for vennerne, skal Jørgen naturligvis med. Han har en fin gave med og optræder i dagens anledning med ballonner og konfetti.

Festen starter godt med masser af dans og musik i både stue og kælderen. Men pludselig tager festen en dødsyg drejning…

En af gæsterne får det rigtig dårligt og falder pludselig død om. Der er ikke meget at stille op og inden de får blinket med øjnene dukker Manden med Leen op, for at følge afdøde over på den anden side.

Som den helt han er, prøver Jørgen alt for at få Manden med Leen til at lade hende leve og gå alene tilbage til den anden side. Jørgens charme påvirker tilsyneladende Manden med Leen og han går med til at spille en omgang skak om det. Hvis Jørgen vinder, lader han pigen leve…

Følg med næste gang og find ud af om Jørgen kan redde pigens liv og blive festens helt…

Hvad tror du det ender med?

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][poll id=”6″]

 

 [/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]