Familien Severinsen – Del 13

Så er Familien Severinsen tilbage igen efter en kortere pause.

I husker vel nok at Reinar friede til Lily i sidste afsnit, ikke?

Siden da har det nyforlovede par svævet på en lyserød sky. Bryllupsplanerne blev hurtigt lagt og de besluttede at der ikke var nogen grund til at vente med at holde bryllup – hvorfor ikke fejre kærligheden lige nu?

Som sagt så gjort. To måneder senere samles den nærmeste familie og de nærmeste venner til Reinar og Lilys bryllupsfest.

Inden gæsterne ankommer øver turtleduerne sig lige lidt på bryllupsdansen – den skal jo helst sidde lige i skabet.

Gæsterne er ankommet og vielsen går i gang. Alle er meget rørte og det bliver i sandhed et lille og intimt bryllup.

Elin, Erin, Theodor og Reinars kusine Lotte.

Jørgen og Erik er i deres stiveste puds og især Jørgen, der er noget følelsesladet, er meget rørt af ceremonien.

Da ceremonien er overstået kan festen for alvor gå i gang og der er selvfølgelig ingen bryllupsfest uden en bryllupskage! Reinar skærer for og deler stykket med sin udkårne.

Den er dog så god at de efterfølgende er nødt til at have hver sit stykke. Deres første “middag” som mand og kone ved spisebordet, hvor de ellers har siddet så mange gange før. Men der er alligevel et eller andet der føles anderledes nu. Egentlig er det måske lidt utraditionelt at blive gift så unge, men det her føles rigtigt så hverken Reinar eller Lily ser nogen grund til at vente.

Også gæsterne er fan af kagen! Her ser vi Reinars bror og hans forældre.

Theodor og Elin er så stolte af, at deres datter er nået så langt og har ændret sig så meget på relativt kort tid. Det er ikke længe siden at hun var en indelukket teenager, med en sjælden lidelse og meget få venner. Nu er hun en gift kvinde, bosat i et hus midt i byen og i fuld gang med sin drømmeuddannelse. De er sikre på at hun bliver en fortrinlig hustru og ikke mindst læge, når hun en gang bliver færdiguddannet.

Festen varer til langt ud på natten og der er ikke en gæst der ikke får danset en vild dans eller to. Her får Lily sig en sving om med sin far og Reiner og Elin fyrer den også af til et gammelt klassisk swing-nummer.

Inde i stuen giver Reinars far den fuld skrue på keyboardet, mens Erin imponeret ser på.

Erik og Jørgen har midlertidigt trukket sig tilbage fra festen, efter at have danset hele natten. Men benene skal jo også lige have et hvil, inden de er klar igen.

Klokken syv om morgenen går de sidste gæster hjem og Lily og Reinar ligger i sengen og taler om deres fremtid som et gift par.

De er enige om at de gerne vil have børn. Lily tænker at to er passende, men Reinar drømmer om et helt fodboldhold. Mon de kan finde et kompromis? Og kan de vente med familieforøgelsen, til de er færdiguddannede? Eller ville det være bedre at få børn mens de læser? Der er mange beslutninger der skal træffes, men lige nu skal de bare nyde hinanden og deres tilværelse som nygifte.

Følg med i næste afsnit og se hvordan det går med at være mand og kone, for det nygifte par.