Familien Severinsen – Del 11

Det er tid til endnu et besøg hos Familien Severinsen. Denne gang i nogle nye omgivelser. Der skete jo nemlig det at Lily blev student. Hun søgte ind på sit drømmestudie, men blev ikke optaget i første omgang. Men dog blev hun garanteret optagelse på vintersemesteret.

I den forbindelse blev det jo tid til at hun skulle flytte hjemmefra og hun følte sig faktisk ret klar til at tage det store spring. Men nu har hun jo alle dage også været en fornuftig og moden pige.

Hun har lejet sig ind i et fantastisk hyggeligt hus der ligger lige midt i byen. Det er en ældre dame der ejer det, men hun bor der ikke selv pt og derfor har Lily fået noget af en luksushybel af en studiebolig. Men hun klager ikke…

I tiden op til studiestart er hun noget spændt på alt det nye der skal ske. Mon hun vil klare sig godt på studiet, mon hun vil få nogle nye venner og mon det vil gå så nemt med at bo helt alene, som hun selv tror?

Hun bruger ventetiden på at male nogle billeder til hendes nye hjem, som hun synes mangler lidt personlighed.

Dagen oprinder endelig, hvor hun skal starte på medicinstudiet på byens universitet. Der er en fantastisk stemning, masser af liv og virkelig mange friske unge mennesker. Hun har en fantastisk første skoledag!

Der skete også noget lidt pudsigt… Hun stødte nemlig ind i Reinar… I husker vel nok Reinar, som hun var kæreste med en enkelt sommer for et par år siden? Han tog jo pludselig til udlandet og Lily var faktisk også sikker på at han stadigvæk var i udlandet. Men lige pludselig stod han foran hende i kantinen og den magi der engang var imellem dem, genopstod på stedet.

De aftaler at Reinar kommer hjem til Lily om aftenen så de kan få talt tingene igennem. Lily er jo lidt fortørnet over at hun slet ikke vidste han var hjemme igen. Det viser sig dog at Reinar har været rigtig ked af den måde det endte mellem dem og han var for flov til at ringe til hende da han kom hjem for et halvt år siden. Han begyndte at læse biokemi på universitetet, så nu skal de faktisk gå på samme skole i de næste par år…

De snakker til langt ud på natten… Det kilder i maven og livet føles fantastisk!

Efterhånden som hverdagen sætter ind begynder Lily at finde sin rytme med et hårdt studie, praktikophold på sygehuset…

Og selvfølgelig også med plads til at se Rainer flere gange om ugen.

Lily og Rainer går meget op i at lære hinanden at kende rigtigt. De var jo trods alt kun kærester et par måneder sidst, så det var begrænset hvor meget de nåede at lære om hinanden da de jo var helt nyforelskede. Lily er dog ikke i tvivl, det føles så rigtigt det her!

Lily trives på sit studie. Hun har fået nogle gode studiekammerater og er rigtig glad for praktikopholdet, som de første måneder var på skadestuen.

Den næste praktik hun skal i er på anæstesiologisk afdeling og det er hun meget spændt på. Det betyder nemlig at hun skal ud og køre i ambulance! Det bliver ret så vildt!

Selvom hun har travlt på studiet er der også tid til at tage hjem til far og mor ind imellem. Det er jo også her man får den gode mad og lidt omsorg, når det hele er lidt hårdt. Og så kan man jo altid få sig en lille svingom med festaben Jørgen, nu man alligevel er der!

Rainer er mere eller mindre flyttet ind hos Lily. Ikke officielt, men han er der rigtig meget og forholdet imellem dem bliver mere og mere seriøst.

Mon det holder mellem dem denne gang?