Familien Severinsen – Del 10

I husker vel nok hvad der skete i sidste uge, da vi var på besøg hos Familien Severinsen? Katten Hardimos blev hentet af manden med leen, Erik blev teenager og så fandt børnene i familien ud af at de alle tre led af vampyrisme, som deres mor netop er blevet kureret for. Lily fyldte 18, blev student og var klar til næste skridt i livet.

Efteråret er så småt i gang, børnene er startet i skole igen og hverdagen i de nye skoleklasser er så småt ved at indfinde sig.

Selvom familien ikke længere har nogle kæledyr tilbage, hjemsøges de næsten hver nat af Tom og Hardimos, som om intet var hændt. I starten var de allesammen lidt bekymrede over at se spøgelser lige så snart solen gik ned, men nu har de efterhånden vænnet sig til det.

 

Efter Erin er blevet kureret for vampyrisme har hun fået et helt nyt liv og det er især Theodor også glad for. Hans hustru er tilbage, præcis som hun var dengang han mødte hende… Godt nok 20 år ældre, men lige så sprudlende og glad som han husker hende. Det er nok ikke alle mænd der havde kunne holde ud at bo sammen med en vampyrhustru i 20 år, men Theodor er en god mand og han er ikke typen der giver op – slet ikke på kærlighed!

Elin startede på gymnasiet efter sommerferien og hun har allerede fået en masse nye venner og er hurtigt endt med at blive hver eneste fests midtpunkt. Erin og Theodor er lidt bekymrede for om der mon går for meget fest i den, men hun skal jo også have lov at være teenager… Og bare fordi Lily ikke var sådan betyder det jo ikke at der er noget galt i at Elin er det.

Efter skole er der fest i det lille hjem. Elin og Jørgen fyrer den af i kælderen med deres band og det lyder efterhånden rigtig fedt. Elin håber lidt at de kan få lov til at spille til en skolefest på et tidspunkt, men nu skal de lige have en set liste klar inden hun vil begynde at promovere dem for meget.

Lily kom ikke ind på sit drømmestudie… I hvert fald ikke i første forsøg. Hun fik dog lovning om optagelse til vinter, så for nu bor hun derhjemme og hjælper til med at passe haven, lave mad osv.

Og så er hun faktisk blevet helt glad for at jamme med sine søskende. Der er ingen tvivl om at det er Jørgen og Elin der er drivkraften i bandet, men det lyder altså virkelig cool når både Erik og Lily også jammer med. Erik er dygtig til at spille keyboard og Lily kan en ting eller to med en bas.

Nu hvor Erin ikke længere bliver syg og dårlig af at være ude i solen, så nyder hun hver en chance hun får, for at tage ud i naturen. Især holder hun af at gå i parken og møde nye mennesker. Hun har jo mere eller mindre levet i isolation i 20 år, fordi hun ikke vidste hvad der var galt med hende.

Erik, som jo er familiens yngste, er begyndt at blive teenager og nu går han mere end nogensinde op i at holde sig i form. Derfor står han trofast op tidligt om morgenen for at træne med sin mor og han elsker når de skal have idræt i skolen.

Det er ved at være tid til at Lily skal flytte hjemmefra. Hun skal starte på universitetet inden længe og har fundet en bolig inde i byen, så hun er tættere på skolen og sit nye liv.

Hvad skal Lily mon læse? Og skal Elin feste hele gymnasietiden væk? Mon der kan blive noget stort ud af det band, som børnene er i gang med at bygge op eller forbliver det bare på hobbyniveau? Og sidst men ikke mindst… Får familien kæledyr igen eller må de nøjes med spøgelserne? Følg med i næste uge!