Familien Mikkelsen Kapitel 5

FØDSELSDAGSSANG

Tom har fået lov at tage hjem to timer tidligere end normalt, så han kan fejre sine små drenge. Han skynder sig hjem, og Jeanette står klar med tre hjemmelavede fødselsdagslagkager.

mikkelsen_5_1

Det er utroligt så hurtigt, drengene vokser. Tom er både stolt, men også forundret over, hvordan tiden suser af sted. For lidt siden var de så små og skrøbelige, men nu er der fart på Maxim, Sofus og Filip, der er nogle værre banditter ;)

mikkelsen_5_2

Efter drengene er puttet (hvilket ikke altid passer dem..) får Jeanette og Tom sig et glas vin og nyder det sidste af dagen alene med romantisk film i fjernsynet. Bedre bliver dagen ikke for de meget, meget stolte forældre.

mikkelsen_5_3

Efter et par dage begynder Jeanette at få kvalme og hun føler sig også varm. Jeanette tager en tur til lægen, for at blive tjekket. Her i efterårsmånederne rammes mange af influenza, og Jeanette skal jo nødigt komme til at smitte resten af familien!

mikkelsen_5_4

Der er fuldt tryk på hjemme hos Familien Mikkelsen. Jeanette ligger under dynen, mens hun venter på svar fra lægen, så det er ene og alene Tom der passer drengene, når han kommer hjem fra jobbet. Her er det Filip, der lærer at gå på potten :) Ægteparret har også købt en gå-vogn og en kravlegård, så drengene selv kan lære at gå og snakke. Hvilket har vist sig at være yderst praktisk når man har tre rollinger!

mikkelsen_5_5

Drengene nyder hinandens selskab. Specielt kravlegården er blevet uundværlig for Tom og Jeanette. Maxim, Sofus og Filip har på ganske kort tid fået knyttet et meget tæt bånd, og deres forældre er slet ikke i tvivl om, at de altid vil være der for hinanden. På billedet ses Sofus i den blå trøje og det er Maxim i den grågrønne trøje. Filip (som sidder på potten på forrige billede) har altid en grøn trøje på ;)

mikkelsen_5_6

Jeanette har ventet og ventet på, at Tom kommer hjem fra arbejdet. Hun har nemlig været ved lægen angående kvalmen. Det viser sig hun har haft en lille virus, som er forsvundet igen, men den helt store overraskelse: Jeanette er gravid! Tom har også en god nyhed! Han er blevet forfremmet på jobbet. Dagen fejres med en tur til den lokale bistro. Ikke altid praktisk med tre tumlinger, men drengene er trætte så aftenen bliver alligevel hyggelig og stille og rolig.

mikkelsen_5_7

Med endnu en familieforøgelse på vej, er deres skønne hjem ved at blive en smule trængt trods førstesalen. Der mangler et børneværelse og på stueetagen er der ikke engang plads til et større spisebord. Parret har været ude og kigge på et par huse, men ingen af dem opfylder præcis deres behov. Derfor har Tom og Jeanette valgt at bygge deres eget hus: Her er resultatet så! Nu skal de sidste flyttekasser blot tømmes og så er familien klar til at flytte ind i deres nye skønne hjem! :)

 

Næste gang… Jeanette er endnu engang gravid! Kommer graviditeten til at gå uden problemer? Får Jeanette tid til andet end børnepasning? Og hvad med Tom? Det nye hus, har været en dyr affære, og der skal knokles mere end nogensinde for at tjene penge. Begge voksne fylder også snart år, og Jeanette skal helst føde FØR hun fylder år, ellers kan det genere graviditeten! Og så skal vi ikke glemme, at juleaften er lige rundt på hjørnet ;) Læs med næste gang!