Familien Mikkelsen Kapitel 4

FAMILIEFORØGELSE

En meget højgravid Jeanette nærmer sig sin termin med hastige skridt. Hun kan næste ikke vente for smerterne i hendes ryg har taget til specielt her i den sidste del af sin graviditet. Så det er bestemt ikke ren lykke at være gravid ;)

mikkelsen_4_1

Jeanette er på vej ind i soveværelset for at tage sig en lille middagslur og få lidt ro, da vandet pludseligt går. Jeanette, som tydeligvis er i smerter, råber efter Tom. Tom er først chokeret, men får alligevel taget sig sammen til at få gang i bilen før de racer af sted mod hospitalet.

mikkelsen_4_2

Hjemme igen efter en hård fødsel er der ikke tid til at slappe af. Huset står snart på den anden ende, da Jeanette og Tom har valgt at bygge en anden sal på huset, så der bliver mere plads i boligen!

mikkelsen_4_3

På første sal er der blevet plads til et kæmpe børneværelse (med et lille hyggerum :D), et legerum (det man kan ane yderst til venstre), og et lille kontor i den anden ende af første salen. Det var en dyr udgift eftersom Jeanette er blevet fristillet. Politiet fandt det ikke rimeligt, at Jeanette skulle kunne passe sit arbejde med en stor ny familie, men samtidig kan hun ikke beholde sit job, når hun ikke kan arbejde hver dag. Hun får dog løn de næste tre måneder.

mikkelsen_4_4

Det kom som et chok for det unge par, at de ventede trillinger. Men tre sunde og raske drenge blev det altså til. Tom har haft så travlt med jobbet de seneste par måneder, og et par få kapitler har han da noget at læse i ”Vores første barn”, men han havde aldrig gættet på trillinger!

De tre drenge har fået navnene Maxim, Sofus og Filip. De ligner hinanden som tre dråber vand. Dog er der en lille forskel. Maxim har gråbrune øjne, Sofus har brune øjne, mens Filip har blå øjne.

mikkelsen_4_5

Det er ikke helt nemt med tre små rollinger ;)

mikkelsen_4_6

Jeanette blev som sagt fyret sidste måned, og med et nyrenoveret hus og tre små at skulle brødføde er pengene små. Jeanette føler ikke rigtig hun kan overskue et job. Samtidig føler hun ikke, at Tom er den eneste, der skal knokle for pengene. Derfor har Jeanette været på kommunen for at registrere sig selv som professionel maler. Det er ikke hendes helt store hobby, men det hun magter lige pt.

mikkelsen_4_7

3x lagekager står klar til farmand kommer hjem fra jobbet. Det er Maxim, Sofus og Filip, som fylder år og lige om lidt er tumlinger! Det er da noget som skal ind på bloggen! Jeanette blogger nemlig stadig, selvom der ikke altid er så meget tid i en travl hverdag. Hun har dog fået flere følgere end nogensinde og Jeanettes blog er nu en 1-stjernet blog! Så stolt!

 

Næste gang… Vil Jeanette stadig få tid til at blogge nu, når Maxim, Sofus og Filip kommer til at tage endnu mere af hendes tid? Det går godt på jobbet med Tom, men vil han samtidig kunne følge med i hans tre sønners opvækst? Og hvad med drømmen om en hest? Er det først noget, der kommer til at ske langt inde i fremtiden? Læs med næste gang!