Familien Mikkelsen Kapitel 3

DØDGOD FEST

Hverdagen er så småt ved at indfinde sig. Tom og Jeanette har begge haft deres første arbejdsdag og specielt Tom er en begejstret mand, da han kommer hjem fra arbejde. Jeanette har også mødt nogle rigtig søde kollegaer, men hun synes nu, der mangler lidt tøsefnidder inde hos politiet :)

mikkelsen_3_1

Jeanette vågner en morgen op med kvalme og hovedpine. Værre bliver det, da hun laver sin morgenmad. Hun haster ud på toilettet. Bagefter skynder hun at skrive ”køb graviditetstest!!!” ned på en lille gul lap papir.

mikkelsen_3_2

Jeanette glemmer midlertidigt alt om graviditetsteste, for sammen med Tom er hun blevet inviteret til deres første fest! Det er en af Jeanettes kollegaer, som holder fødselsdagsfest. Jeanette er rigtig spændt og takker mange gange for invitationen.

mikkelsen_3_3

Festen er rigtig godt i gang. Det er ikke sådan, at der danses på bordene og musikken banker, men folk snakker, griner og hygger sig sammen. Men pludselig råbes der inde fra stuen af. Jeanette skynder sig ind til de andre. Døden er kommet for at bringe gamle frk. Willmarken over på den anden side. Jeanette kigger skræmt på.

Bagefter drikker alle en kop the, mens der mindes og sørges over frk. Willmarken.

mikkelsen_3_4

Det er dog ikke alle som sørger. Tom er nemlig kørt ud for at hjælpe ”kvinden uden navn”. Hun ringede midt i festen og sagde, at hendes bil var brudt sammen, og om det var muligt for Tom at køre hende hjem. Tom er en meget gavmild person, så selvfølgelig siger han ja til at hjælpe damen. Da Tom kommer der ud, er hendes bil allerede blevet hentet. De sniksnakker hele turen hjem. Da de holder udenfor damens hus vinker Tom farvel og skynder sig tilbage til festen.

mikkelsen_3_5

Hjemme igen får Jeanette igen kvalme, og Tom tager et smut hen til købmanden får at købe en graviditetstest til Jeanette. Det viser sig ganske rigtig, at Jeanette er gravid. Ægteparret glæder sig til at få sig en lille en. Tom drømmer om en lille fodboldspiller :)

mikkelsen_3_6

Tom knokler som en gal på jobbet, og han knokler benhårdt for en forfremmelse, der betyder, han er et skridt tættere på sin drøm – nemlig at blive en dygtig astronaut! Så Jeanette føler sig en smule alene af og til. For at få tiden til at gå, har hun valgt at starte en blog op. Her skriver hun om hendes liv. Både de store og små ting. Fx at hun venter sit første barn, at hendes drøm at købe en nedlagt gård, hvor hun og hendes familie kan bo, og hvor der kan blive plads til den hest, hun altid har ønsket sig.

Jeanette synes, der er super sjovt at have sin egen blog, og håber den bliver så populær, at hun engang kan leve af at blogge.

Tiden går…

mikkelsen_3_7

Som tiden går vokser Jeanettes mave, og det betyder mange ture hen til spaen. Det er vist godt, Tom er blevet forfremmet for det koster jo en del!

mikkelsen_3_8

Og man må spare alle steder man kan = Tom fikser selv det ødelagte toilet. For det første for at spare en masse penge. For det andet, fordi Tom elsker at bruge sine fingre. Men når det så er sagt, er toiletter nok ikke det fedeste at reparere ;)

mikkelsen_3_9

Jeanettes mave er i den grad blevet stor!

 

Næste gang… Jeanettes mave er jo ved at springe, fødslen må være tæt på! Hvordan kommer det til at gå for parret, når de bliver forældre for første gang? Vil Jeanette fortsætte med at blogge? Og hvordan vil det gå, når hun vender tilbage til jobbet hos politiet? Læs med næste gang!