Familien Mikkelsen Kapitel 2

EN TUR TIL STRANDEN

Sidste gang mødte vi Fam. Mikkelsen. De er netop flyttet til Aurora Skies, en skøn naturby.

mikkelsen_2_1

Næste morgen er Tom og Jeanette tidligt oppe. De spiser morgenmad sammen, mens de snakker om, hvad den kommende dag skal bringe. Tom foreslår det tager en tur til stranden, og den er Jeanette selvfølgelig med på – hun elsker nemlig naturen!

Dog skal de praktiske ting lige ordens først. Hverken Jeanette eller Tom har fået et job endnu, og pengene kommer jo ikke af sig selv.

mikkelsen_2_2

Tom skynder sig at søge ind i militærret. Tom drømmer nemlig om at blive den næste store astronaut! Jeanette derimod, har aldrig rigtig vist, hvad hun ville være efter hun havde afsluttet gymnasiet. Hun ender dog med at søge ind hos politiet og får en plads.

Parret har (meget praktisk) samme arbejdsplads. :)

mikkelsen_2_3

Det forelskede par ankommer i deres luftballon til stranden. Luften er lidt diset, da det stadig er tidligt på dagen, men det gør skam ikke det store. Tom og Jeanette virker mere optagede af hinanden. <3

mikkelsen_2_4

Efter lidt hakken og røde kinder får Tom endelig taget mod til sig og falder på knæ. Jeanette er helt rundt på gulvet men for stammet ”JA!”. Tom kommer op at stå igen og der udveksles ringe. Tom er så stolt da Jeanettes bløde fingre sætter den smukke ring på hans finger!

Senere samme dag

mikkelsen_2_5

Hjemme igen er parret hoppet i det pæne tøj og nyder bryllupskagen. Ingen andre er inviteret, men selvfølgelig ringede Jeanette overlykkelig til sine forældre med det samme. Så nu kan brudeparret rigtig nyde hinanden hele dagen.

mikkelsen_2_6

Om aftenen kører Jeanette og Tom hen til den lokale ”mark”. Her dyrker beboerne i byen i fællesskab mange forskellige grøntsager, frugt osv. Udover at få kigget på ”marken” møder de også nogle venlige beboere der kan fortælle lidt af den lokale sladder. Først da Tom og Jeanette kommer hjem, går det op for dem, at de snakkede med to berømtheder!

mikkelsen_2_7

Tom hilser også på en ung dame (hvis navn han aldrig fik fat i), som tydeligvis er meget interesseret i Tom. Hun snakker om alt mellem himmel og jord. Selvom Tom ikke får et ord indført, synes han alligevel, at der er noget pudsigt og rart ved kvinden. Det ender med hun snupper Toms mobil og skriver sit nummer ind under hans kontakter (igen nåede Tom ikke at protestere..)

mikkelsen_2_8

Og aftenen ender med… ja blikket siger vist alt ;)

Næste gang… Vil den største romantik forsvinde når hverdagen vender tilbage? Og vil Jeanette falde til på sit nye job? Læs med næste gang!