Familien Mikkelsen Kapitel 1

Vi vil gerne byde velkommen til en ny historie her på Sims Leksikon. Historien er skrevet af Nicoline, som er en af de læsere der vist har været med helt fra starten. Nicoline har tidligere skrevet historien om Familien Weber. Vi håber at i vil tage godt imod den :-)

mikkelsen1

Dette fine røde hus ligger i Aurora Skies. Aurora Skies er en betagende by med fokus på den smukke natur og økologisk fællesskab. Det er netop dét Jeanette og Tom Mikkelsen er faldet for.

mikkelsen2

De to turtelduer er forlovet og har været det i 10 mdr. nu, og har boet sammen i et år i Sunset Valley. Men nu følte Tom og Jeanette, at det var tid til lidt forandring.

Tom (som ses på billedet her) er en meget atletisk person (som det måske ses hehe..). Udover det er han også et udpræget familiemenneske og en flink fyr. Han er også lidt af en friluftsimmer og sidst men ikke mindst er Tom god til at bruge sine hænder – handy man ;)

mikkelsen3

Jeanette er ligesom sin forlovede et familiemenneske og friluftsimmer. Hun er også meget økovenlig så Aurora Skies er lige hende! Jeanette kan dog også være lidt af en rengøringsfreak en gang i mellem. Sidst men ikke mindst elsker hun heste, og hendes store drøm er en dag at få et lille sted med plads til mand og børn samt hest!

mikkelsen4

Det ser ud til, der er romantik i luften <3

mikkelsen5

Hele natten har Tom og Jeanette hygget sig med tæpper og champagne i deres luftballon med den mest fantastiske udsigt over byen! Nu er det ved at lysne og de to forelskede har store planer for hvad den kommende dag skal bringe!

 

Næste gang… Hvad er det mon Jeanette og Tom har planlagt for den næste dag? Og falder de mon til i byen, får et job, møder nogle søde mennesker osv.? Læs med næste gang!