Familien Lundgreen | Kapitel 9

I sidste afsnit blev Tesesa gravid og forlovet. Der er nok at se til, og en familie med to børn, en lille ny og tre katte er alt for stor. Larry og Tesesa beslutter derfor at bortadoptere kattene til deres venner.  Trixi bliver meget ked af det og tigger og beder om de ikke nok kan beholde Sondra og hun får dem ovetalt – men kun Sondra.

Lundgreen9_1

En dag da pigerne er i skole er vandet gået for Tesesa.

Hun råber og skriger på Larry. Da han opdager hvad der er galt med Tesesa, går han i panik. Tesesa får hurtigt beroliget ham, men selv om Tesesa helst vil ha en hjemmefødsel, overtaler Larry hende hurtigt til at tage på hospitalet.  Larry skynder sig at ringe til pigerne og sige hvad der er sket.

Tesesa og Larry kommer hjem med ikke én eller to, men hele 3 dejlige drenge!

Lundgreen9_2

Jack til venstre, Ollie i midten og Felix til højre.

Larry er ellevild – TRE små drenge! Det havde han aldrig drømt om. Dakota er også holdt op med at lave ballade, hun vil gerne være et godt forbillede for sine nye brødre (altså hvis de ikke er varulve, men det kan man ikke se endnu.)

Lundgreen9_3

I stedet for at lave ballade har hun fået en fantasiven og så er hun begyndt at gå til ballet og at male. Hun er et rent naturtalent til at male.

Lundgreen9_4

Trixi er blevet en teenager og skal til at starte i gymnasiet, hun vil gerne være politibetjent eller noget i den stil. Hun får sig også hurtigt en kæreste, men ham hører i om senere. Tesesa giver Trixi hendes første tryllestav i gave og Trixi bliver meget glad og glæder sig til at prøve den.

Tesesa og Larry får tilbudt en gratis rejse. Trixi lover, at hun nok skal opføre sig pænt og passe de små. Dakota kan jo passe sig selv. Trixi og Dakota snakker om hvad de skal lave og Dakota foreslår at de skal holde en fest, men det vil Trixi ikke gå med til. Trixi vil gerne have lidt forandring på deres værelse og spøger Dakota om hun ikke kan male det, så det er knap så piget og barnligt. Det vil Dakota gerne, men på en betingelse… At Trixi vil lave en eliksir, der vil kunne gøre hendes fantasi ven ægte. Trixi mener, at Dakota bare er sindssyg, men prøver alligevel.

Lundgreen9_5

Jack Ollie og Felix bliver store og nu er det nemt nok at se, at de alle tre er varulve. Ollie kradser i møblerne.

Lundgreen9_6

Jack hyler mod månen.

Lundgreen9_7

Og Felix går på jagt.

Dakota bliver ret irriteret, da hun opdager at hendes tre nye brødre er varulve. Hun begynder straks at lave numre igen. Trixi ringer til Larry og Tesesa for at sige, at de har for tre trillingeulve i huset. De skynder sig hurtigt hjem. Så kan hun jo også passende præsentere dem for hendes kæreste, Jules.

Lundgreen9_8

Tre små ulve, bliver det er problem? Er Dakota blevet sindssyg, eller har hun en fantasiven, der kan blive levende? Og bliver hendes drillerier et problem?

Få svaret i næste afsnit af Familien Lundgreen…