Familien Lundgreen | Kapitel 8

Sidst vi forlod Familien Lundgreen, fik Tesesa en ny kæreste. Hun er helt sikker på, at denne gang vil forholdet fungere. Larry er sød og rar, han arbejder inden for sport (Trixi syntes det er mega spændende) og så er han en varulv! Det kunne ikke være bedre! Eller det syntes Tesesa og Trixi i vært til fælde.

Lundgreen8_1

Dakota og Larry kommer tit op og skændes pga. hele det der varulv vs. vampyr koncept. Og selvom Dakota kun er en lille pige, er hun stærk og farlig nok til at gøre den store stygge ulv bange.

Lundgreen8_2

En dag da Dakota og Trixi lige er kommet hjem fra skole sker der noget forfærdeligt. Manden med leen kommer og fortæller at Magics tid er kommet.

Lundgreen8_3

Hele familien er helt knust, Magic var en stor del af familien og nu er hun væk!  Jarl, Coal og Sondra er også helt knust de har jo mistet deres mor.

Lundgreen8_4

Men Tesesa er den der er helt knust i 10.000 stykker. Magic var hendes bedste ven i mange år og hun var der også til at trøste da Hemming døde.

Lundgreen8_5

Heldigvis kommer Hemming hende til undsætning og nu er det ham der trøster hende.

Lundgreen8_6

Tesesa beslutter at sætte Magics gravsten ikke så langet fra Hemmings. Det ville Magic havde sat pris på.

Lundgreen8_7

Selvom det er hårdt må livet gå videre, så nu bruger de meget tid på at pleje de tre katte Magic har efterladt. Dakota prøver at muntre familien lidt op, men Tesesa syntes ikke det er særligt sjovt når man træder ud af bruseren med lilla hår. Men det er ved at blive en dårlig vane for Dakota at lave numre, men Larry syntes faktisk det er ret sjovt.

Lundgreen8_8

Dagene går og Tesesa finder ud af at hun er gravid. Hun bliver mega glad, men også lidt bange. Hvad mon Larry vil sige til det?

Nu var deres forhold jo lige så godt. Men Tesesa siger det til ham med det samme. Han bliver ret overasket, men da han endelig siger noget, siger han, at han gerne vil snakke med hende om det over en middag på restauranten. Tesesa bliver meget bange, hvad hvis han slår op med hende. Det ville hun ikke kunde klare. Ikke igen.

Lundgreen8_9

Middagen bliver spist i tavshed. Men pludselig rejser Larry sig op og det gør Tesesa så også. Larry falder ned på knæ og siger, at hun er den eneste ene og han lover at han aldrig vil forlade hende, hvis hun vil gifte sig med ham. Tesesa bliver helt målløs og kunne kun hviske ja.

De tager hjem og fortæller pigerne det. Trixi bliver meget glad og det gør Dakota faktisk også. De fortæller også at Tesesa er gravid, men de vil vente med brylluppet til den lille er født.

Det ser ud til at Tesesa endelig har fundet den rigtige. Men vil Dakota acceptere at hendes kommende far er en varulv og vil hun vænne sig af med at lave numre?

Få svaret i næste afsnit af Familien Lundgreen…