Familien Lundgreen | Kapitel 7

Sidst vi forlod Familien Lundgreen fandt Trixi ud af at hun var en magiker. Det er ved at blive mere normalt for Trixi da hun også går i klasse med en vampyr, en fe og to varulve.

Lundgreen7_1

Trixi er begyndt at få metalsløjd i skolen og det er hun rigtig god til. Så hver dag efter skole flyver hun over på lossepladsen. Og ja, du læste rigtigt… Flyver… Hun har nemlig fået en forsinket fødselsdags gave fra Tesesa, en flyvende kost. Hun henter metal og andet skrammel, som hun kan bruge til nye opfindelser. Trixi er også begyndt til spejder. Det betyder at hun kommer senere hjem fra skole men det er hun ligeglad med.

Lundgreen7_2

Det er Dakota til gengæld ikke for hun savner sin søster hver gang hun våger og ser at Trixi ikke er der.

Lundgreen7_3

En dag da kattene kommer hjem efter at havet været ude og jage, har Jarl fået et kraftigt loppe angreb og han når også at smitte Coal. Så de må begge to i bad, hvilket de ikke syntes er særligt sjovt.

Lundgreen7_4

På Valentins dag tager Tesesa, Trixi, Dakota og alle kattende med til forårs festivallen. Tesesa danser i timevis i håb om at blive forårs ballets dronning.

Lundgreen7_5

I mens leger og hygger Dakota sig med de andre børn.

Lundgreen7_6

Trixi øver sig på stunt i den magiske koste arena.

Lundgreen7_7

Tesesa syntes det ser lidt farligt ud, men hun skal også selv lige prøve. De bliver til langt ud på natten inden de tager hjem igen.Lundgreen7_8

Dakota bliver større og større og skal snart starte i skole sammen med Trixi. Trixi skal op i 5. B og Dakota skal starte i 1. A, men først efter hendes fødselsdag.

 

Lundgreen7_9

Klog af skade starter Tesesa med at fortælle Dakota, at hun altså er en vampyr og at Trixi og hende selv er magikere. Dakota tager det helt fint, for hun ved, at der også er mange fordele ved at være vampyr. Men Tesesa vil gerne have, at der er en ting mindre Dakota skal bekymre sig om, så via alkymi har hun lavet en speciel solcreme til hende, så hun også kan være ude i solen. Den får hun i fødselsgave, ligesom da Trixi fik en kost.

Lundgreen7_10

Det går Dakota rigtig godt første dag i skolen. Da Tesesa kommer for at hente Dakota møder hun Larry. Larry har ikke børn, men han kom for at hente sin niece. Larry og Tesesa bliver forelsket i hindanden og Larry flytter ind hos Tesesa. Dakota og Trixi syntes også, at her er meget sød og deres forhold virker meget seriøst.

Nu kan familien da ikke blive større eller kan den?

Få svaret i næste afsnit af Familien Lundgreen…