Familien Lundgreen | Kapitel 6

Lundgreen6_1

I sidste afsnit hørte vi om, at Trixi skulle starte i skole. Det lykkedes Tesesa at få hende ind på Everglows akademi -en meget fin skole.

På den skole skal man have uniform på. Trixi er lidt nevøs første dag, men hun klarer sig rigtig godt i den nye klasse og får mange nye venner første dag.

Dakota vokser med lynets hast og er hurtig hurtigt klar til at kravle rundt og udforske nye steder (mest om natten selvfølgelig.) Dakota plejer at tagen en lur om dagen og er tit klar til at lege med sin søster, når hun kommer hjem fra skole.

Lundgreen6_2

Er de ikke søde?

Trixi klarer sig meget godt i skolen og hun får topkarakter i alt. Hun er også meget nysgerrig og elsker at gå på opdagelse i det gamle hus. Tesesa er bange for at Trixi snart vil finde den hemmelige dør til alkymi-rummet.

Lundgreen6_3

Men en dag da Trixi kommer hjem fra skole, ser hun at det står store røgsøjler op fra huset! Hun skynder sig ind og ser at det kommer fra feststuen i kæderen.  Hun skynder sig ned for at se om hun selv kan slukke ilden. Men Tesesa er hjemme og hun står helt rolig og er i gang med noget. Trixi går i panik, men Tesesa ser hende ikke. Pludselig kommer der noget blåt ud fra noget der ligner en pind som Tesesa holder.

Lundgreen6_4

Trixi forstår ikke hvad det er hendes mor laver elle hvad det er for noget hun mumler. Da ilden er slukket, går Tesesa over til Trixi lige så stille og roligt. Man kunne næsten høre da pæren tændes over Trixis hoved. Trixi bliver først meget sur på Tesesa.

Tesesa prøver at forklare, at det var for at beskytte Trixi at hun ikke fortalte hende at hun var magiker.  Tesesa fortæller Trixi om hendes far Strange og hvordan han brugte sort magi for at gøre hende forelsket i ham. Tesesa viser hende også alkymirummet. Trixi spøger om Tesesa ikke nok vil lære hende det. Tesesa forklare, at hun ikke er gammel nok til at bruge magi eller alkymi. Men hun giver hende et kemikalie bord, til at lave eliksirer med. Trixi er rigtig god til det og hun laver mange spændende eliksirer.

Lundgreen6_5

Nu fandt Trixi ud af, hvad hun er, men hvad med Dakota. Vil hun selv finde ud af, hvad hun er når hun bliver større, eller vil Tesesa selv fortælle hende det? Og vil Tesesa snart komme ud og møde nye mennesker?

Få svaret i næste afsnit af Familien Lundgreen….