Familien Lundgreen | Kapitel 5

Lundgreen5_1

Sidst vi forlod familien Lundgreen kom skete der endnu engang en familieforøgelse.

Lundgreen5_2

En sund og delvist rask pige ved navn Dakota kom til verden. Delvist rask pige fordi hun også lider af vampyrisme ligesom sin far. Lille Trixi er ikke stor nok til at forstå, hvorfor hendes nye lille søster har så klare øjne og olivenfarvede hud.

Lundgreen5_3

Nu hvor Tesesa er begyndt at tjene lidt flere penge synes hun at huset skal udvides. Hun får bygget en festsal som hende og pigerne kan hygge sig i. Og den bliver hurtigt taget i brug.

Lundgreen5_4

Julen nærmer sig og Tesesa skal holde juleaften for første gang med begge piger. Dakota er mest vågen om natten, så Tesesa får ikke nok søvn og har derfor ikke nået at få købt et juletræ, men det har Trixi heldigvis styr på.

Lundgreen5_5

Så kan festen begynde! Alle glæder sig og festen fortsætter langt ud på natten, så Dakota også kan være med.

Lundgreen5_6

Længere henne på natten bliver sangene roligere og langsommer. Og der er da også tid til en dans eller to, med en varulv!

Lundgreen5_7

Selv Hemming kommer til festen, men han vil nu hellere sove end danse.

Lundgreen5_8

Trixi vokser og skal snart starte i skole, så Tesesa går i gang med at lære hende at læse og skrive. Hun er meget lærenem og kan næsten alle bogstaverne i alfabetet. Tesesa holder en lille fest for Trixi, da det bliver hendes fødselsdag.

Lundgreen5_9

Trixi er ikke helt startet i skole endnu. Tesesa vil gerne ha hende ind på en finere skole end den lokale skole, men Trixi har allerede fået en masse venner i byen. Men hendes bedste ven er nu katten Sondra.

Mon Tesesa vil få Trixi ind på en fin skole? Og vil hun snart fortælle Trixi, hvad hun er?

Få svaret i næste kapitel om familien Lundgreen.