Familien Lundgreen | Kapitel 4

Lundgreen4_1

Sidst vi forlod Tesesa, fødte hun en sund og rask pige, som hun valgte at kalde Trixi. Tesesa knokler hårdt for at få skub i karrieren og bliver endelig forfremmet. Nu skal hun arbejde længere og med flere patienter, men det er fint nok, for nu får hun også flere penge.

Lundgreen4_2

En dag kommer en patient, der lider af vampyrisme og han vil gerne vide, om det er muligt at blive kurreret. Tesesa har altid været fascineret af det overnaturlige, og hun bliver hurtigt gode venner med patienten, som hedder DeSean. Tesesa får talt DeSean fra det der med at blive kurreret af vampyrisme. Hun viser ham, at det altså også kan være sejt at være overnaturlig. DeSean og Tesesa bliver forelsket i hindanden.

Lundgreen4_3

Men forholdet holder ikke så længe, for en dag da Tesesa er ude og gå med Trixi i parken, ser hun DeSean stå og holde i hånd med en anden vampyr. Tesesa skynder sig hjem med Trixi og skynder sig over til parken igen. Denne gang står DeSean ikke bare og holder i hånd med hende vampyren, han kysser også med hende!

Lundgreen4_4

Tesesa løber hen til ham, og KLASK… lussingen flyver igennem luften og rammer ham lige i fjæset. Hun råber at han er hende utro, og at hun ikke vil se ham igen.

Lundgreen4_5

Efterår bliver til vinter og det begynder at sne. En aften, hvor Tesesa er ude i haven og leger i sneen, opdager hun at hun er gravid.

Lundgreen4_6

Denne gang kommer det ikke som et chok. Nu ved hun hvad hun skal gøre, så hun tager det helt roligt. Lille Trixi har også snart fødselsdag og den skal jo ikke blive dårlig, fordi mor render rundt i panik med en voksende mave.

Lundgreen4_7

Tesesa holder Trixis fødselsdag stille og roligt derhjemme.

Lundgreen4_8

Trixi er ikke den eneste der bliver ældere, de Tre små killinger Jarl, Coal og Sondra bliver også større.

Lundgreen4_9

Tesesa begynder at lære Trixi at gå og tale. Trixi er meget hurtig til at lære at gå, men lidt langsommere til at lære at tale.

Lundgreen4_10

En morgen vågner Tesesa med kraftige veer. Trixi er nede i kælderen og sover og det er godt, for hun har lige lært at gå og det er ikke ligefrem en særlig god hjælp, at der er en lille pige, der løber rundt, når man er ved at føde.

Uha… bliver det en dreng eller en pige? Bliver det en vampyr eller endnu en magiker? Få svaret i næste afsnit af Familien Lundgreen…

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][poll id=”28″]

 [/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]